- 19,359
- 21,827
- 113
Kolombiyadan bizze aldık 90 artı 5 deTuttu kanka maçlar başkasının ben ortakciyim hshxxh makrobet son adım kaldı bakalım
Kolombiyadan bizze aldık 90 artı 5 deTuttu kanka maçlar başkasının ben ortakciyim hshxxh makrobet son adım kaldı bakalım
Bu ne dostt 😂😂Baskette iyisin demi hala bu gelirse 5 adım makrobet etkinliği kazanıyor yorumun nedir Ekli dosyayı görüntüle 952436y
Onun devamı mi bu kupon iyi yaramış sizede kankaKolombiyadan bizze aldık 90 artı 5 de
Kupon kankaBu ne dostt 😂😂
Evet bu 4ncü adımOnun devamı mi bu kupon iyi yaramış sizede kanka
70 e kadar bir tane sıksınlar gerisi gelir abi@vurucu999 ümitsiz olma 1 gelsin 2 de olcak
Mecbur kanka makrobet rolling e girdik 4 adım bitti 5.adim da son adımEvet bu 4ncü adım
Son adımda patlamasa bari kardeşimiz bende aldım ama benim ufak
O kasa atmış inş gelir
Gelicek abi gelicek maçta ciddi pozisyon var sonunu getiremedilerEvet bu 4ncü adım
Son adımda patlamasa bari kardeşimiz bende aldım ama benim ufak
O kasa atmış inş gelir
Nba handikap tutturmak büyük işBaskette iyisin demi hala bu gelirse 5 adım makrobet etkinliği kazanıyor yorumun nedir Ekli dosyayı görüntüle 952436y
Arkadaşınla ortak mi? Bu kupon kazanınca ne veriyor makrobetMecbur kanka makrobet rolling e girdik 4 adım bitti 5.adim da son adım
Valla çok takip etmiyom ama minesota bencede yener golden gelirse gelir bence o maçBaskette iyisin demi hala bu gelirse 5 adım makrobet etkinliği kazanıyor yorumun nedir Ekli dosyayı görüntüle 952436y
İnş sizinkide olur TahirimMecbur kanka makrobet rolling e girdik 4 adım bitti 5.adim da son adım
Kupon kazancı +15k kanka ortak kuponlar benim değil 5 adım ben düz yolda gidemiyomArkadaşınla ortak mi? Bu kupon kazanınca ne veriyor makrobet