- 8,464
- 3,887
- 113
Ben uyucamEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
Ben uyucamEn azından site degiselim dostlar adam doğru söylüyor nolur nolmaz kayıp bonusumuz olur adam akıllı. Biraz bekleticem helal edin. Çekip başka siteye geçiyorum
berkayaydin6Neydı nıck eskı
berkayaydin6Ne olduğunu söylersen hatırlarım anca kanka burada herkes durmadan rolling açıyor 😂
Gelirse 3 kişi 20 YTL Papara 😍😅😅berkayaydin6
İyi geceler balım 🫠10k mesaj mı çok la 1,5 ayda 17k mesaj atan ben varkene
Ajajjajs
Ne zamanlardı dostum 10tl deneme bonusu alıyordukGelirse 3 kişi 20 YTL Papara 😍😅😅
Geçmiş olsun dostVurucu benim kupon yattı aptal eve 4. Çeyrek kazanır dedim o Portekiz ligi maçına 6-4 önde iken 6-10 yenildi gördün
Hiç sorma yaNe zamanlardı dostum 10tl deneme bonusu alıyorduk
Al kankamÇekim geldi yüzde 50 freebet alıyorum şimdi şansımızı arttıralım
Hangi site oÇekim geldi yüzde 50 freebet alıyorum şimdi şansımızı arttıralım
Betgarsa site sıkıntılı bu aralar dost bi de baya bi çevrim vardı sanki o bonusta ama sen bilirsinÇekim geldi yüzde 50 freebet alıyorum şimdi şansımızı arttıralım
Bol şans diliyorum dostum 🥸Çekim geldi yüzde 50 freebet alıyorum şimdi şansımızı arttıralım
Hadi bekliyoruzÇekim geldi yüzde 50 freebet alıyorum şimdi şansımızı arttıralım
Ben bu mesajı yatırımdan önce görseydin keşke şartlar değişmiş 😂 qmq imkansız değil yaparız insallahBetgarsa site sıkıntılı bu aralar dost bi de baya bi çevrim vardı sanki o bonusta ama sen bilirsin
Suatim sen misinAynen dost önceden farklıydı sürekli basket rol açıyordum önceden belki ordan hatırlarsın
Yok dost Berkay benSuatim sen misin
Deli berkay vsrdi bitane o musunYok dost Berkay ben