- 9,469
- 13,612
- 113
Benim hiç farkım yok kajiw 😂 hepimiz aynıBende aynı valla
Benim hiç farkım yok kajiw 😂 hepimiz aynıBende aynı valla
Gaddar Kerimim adamdır, sevdiğimizden takılıyoruz. Yoksa hali son derece normal yani.@Barrios Bak ne hallere düştün![]()
Bana da bulaştırdınız kim beddua ettiyse ilk adımdan yatıyoruz son 10 kupondurBenim hiç farkım yok kajiw 😂 hepimiz aynı
Eyvah son kalemiz sen vardın be dost biraz dayan 😂Bana da bulaştırdınız kim beddua ettiyse ilk adımdan yatıyoruz son 10 kupondur
Sorma senide aramıza aldık dostBana da bulaştırdınız kim beddua ettiyse ilk adımdan yatıyoruz son 10 kupondur
60-60Hapoel nasi bir seri yedi ya
Mamoste attı, kemal34 attı, sekadan spinden 800 çektik, dododan 5 yapıp 500 çektik. Hepsi ilk adım patladı 🤣🤣Eyvah son kalemiz sen vardın be dost biraz dayan 😂
abavvv 😁Mamoste attı, kemal34 attı, sekadan spinden 800 çektik, dododan 5 yapıp 500 çektik. Hepsi ilk adım patladı 🤣🤣
Ne oluyor kardeşim ağız tadıyla 2 zar atamayacak miyiz bizGelirse ilk zarcı şey ilk rolcü @Barrios olsun dost. Bu kez tövbeli, abdestli başaracak insallah.
Aramızda inancı zayıf gardaslarimiz var o sebepten muvaffak olamıyoruz.Mamoste attı, kemal34 attı, sekadan spinden 800 çektik, dododan 5 yapıp 500 çektik. Hepsi ilk adım patladı 🤣🤣