Aynen @Shellac sadece banlanmıslar dediler roll takip ediyorlardı bu seferlik idsre ediverHarbi abi konuyu kapattık. Olumsuz veya hakaretvari bir yazı da yazılmadı da arkadaşlarla sohbet de ediyoruz bir taraftan bir seferlik acmani rica edicem
Haklısınız abiAynen @Shellac sadece banlanmıslar dediler roll takip ediyorlardı bu seferlik idsre ediver
Abi bir atıyorlar bir duruyorlar hiç bişey hissedemiyorum maçla ilgili. Faullerin dolması lazım hızlıca bakalımYine bi 3 serisi lazkm @vurucu999
Abi bunlar ortalama 13 saniyede potada yani emir gelmezse bunlar atarAbi bir atıyorlar bir duruyorlar hiç bişey hissedemiyorum maçla ilgili. Faullerin dolması lazım hızlıca bakalım
Sıradışı bir bakış açısıCok atsaydilar 2. Per şike olurdu şimdi herkes alt alir üst olur yani şike olarak görüs bu puahha
Çok ortads şuan bı soyle 3 dakıka 15 17 lazımAbi bir atıyorlar bir duruyorlar hiç bişey hissedemiyorum maçla ilgili. Faullerin dolması lazım hızlıca bakalım
Bol şans kardoEpeydir acmiyorduk. Madem @butragueno suatim buralarda biz de bir şansımızı deneyelim.
Onceligim @Losers dostuma ufak da olsa bir destek vermek.
Siteye atıp geliyorm şimdiden hepimize bol şans