Alim değilse bile ariftir....Ta son dakika gelir gelirse hiç rahat maç seyrettirmezler 😆😆
Kolombiya bizden sorulur 😆😆😆Alim değilse bile ariftir....
Herşeyde bir hayır var abiYalnız maçı izliyordum gol olması imkansız bir pozisyonda gol oldu ev sahibi asla kaleye gitmiyordu dep hata yaptı herif yanlisikla attı gölü resmen
Yapıyorsun bu sporuKolombiya bizden sorulur 😆😆😆
Eline su dokemeyiz abi biz senin 😂 ben pek sevmem bu gece maçlarını da 2 adimda şansımız yaver gitti bakalımKolombiya bizden sorulur 😆😆😆
Gol olduya boşver yesin birbirlerini 😆😆Yalnız maçı izliyordum gol olması imkansız bir pozisyonda gol oldu ev sahibi asla kaleye gitmiyordu dep hata yaptı herif yanlisikla attı gölü resmen
2.50 oran yani 2 adıma won burası abi bence Detroit ilk çeyrek ist girYalnız maçı izliyordum gol olması imkansız bir pozisyonda gol oldu ev sahibi asla kaleye gitmiyordu dep hata yaptı herif yanlisikla attı gölü resmen
Bir maç bakayım abi ben sıradaki içinGol olduya boşver yesin birbirlerini 😆😆
umarım devam eder tebriklerEline su dokemeyiz abi biz senin 😂 ben pek sevmem bu gece maçlarını da 2 adimda şansımız yaver gitti bakalım
Şansın açık umarım devam eder ne alırsan bende onu alıcamEline su dokemeyiz abi biz senin 😂 ben pek sevmem bu gece maçlarını da 2 adimda şansımız yaver gitti bakalım
Tamam kardeşim sen kuponu at bende basayjmBir maç bakayım abi ben sıradaki için
Abi beni dinle vallahi içimden geçiyor Detroit atar takım bahsi al ilk çeyrek karar senin yinedeBir maç bakayım abi ben sıradaki için
Haydi bakalım inşallah kazanırsınız abiŞansın açık umarım devam eder ne alırsan bende onu alıcam
vurucu muBol şanslar soyisimdaşım
İnşallah kazanirsinizTamam kardeşim sen kuponu at bende basayjm