- 56,751
- 16,636
- 113
bol şans diliyorum dostum@Malatyali44 dostumusagolsun sponsor oldu. Komisyonu düşük tutmuş yüzde 20 diyor.
Arif efendi için deneyelim. Muhabbetimiz şen, gecemiz kazançlı olsun dostlar.
bol şans diliyorum dostum@Malatyali44 dostumusagolsun sponsor oldu. Komisyonu düşük tutmuş yüzde 20 diyor.
Arif efendi için deneyelim. Muhabbetimiz şen, gecemiz kazançlı olsun dostlar.
Sana inancım tam da dost Erhan Dostumuz 2.20 den güven vermedi. Oran hilesi var en az 3 oran olması gerektiYalnız bunlar eski kurt ben sana diyim suya götürür susuz getirirler
Hoşgeldin dostbol şans diliyorum dostum
@Enişte bir fikir versin dost oranlarla arası iyidirSana inancım tam da dost Erhan Dostumuz 2.20 den güven vermedi. Oran hilesi var en az 3 oran olması gerekti
hoş buldum gecemiz güzel olsun inşallah 😍Hoşgeldin dost
Tek adımda alalım parayı sabah 53 lira kalmıştı bunu yaptık ilki geldi devamı gelmedi 20 oran bizim işimiz@Enişte bir fikir versin dost oranlarla arası iyidir

Yasal en temizi akarı yok kokarı yokTek adımda alalım parayı sabah 53 lira kalmıştı bunu yaptık ilki geldi devamı gelmedi 20 oran bizim işimizEkli dosyayı görüntüle 872316
Bir gun yapican enişte ongun forumda şenlik olacakTek adımda alalım parayı sabah 53 lira kalmıştı bunu yaptık ilki geldi devamı gelmedi 20 oran bizim işimizEkli dosyayı görüntüle 872316
Kokarı yok ta yuksek miktar oynarsan takarı çok olur. Kayıp bonusu yok, oranlar düşük vs.Yasal en temizi akarı yok kokarı yok
Bol şanslar EniştemTek adımda alalım parayı sabah 53 lira kalmıştı bunu yaptık ilki geldi devamı gelmedi 20 oran bizim işimizEkli dosyayı görüntüle 872316
2 aydır 0 çekim bir tane 3k var işte oda normal kupon zaten normal dediğim iy kg handikap 0 falan 5 te 4 bildikBir gun yapican enişte ongun forumda şenlik olacak
🤣🤣Kokarı yok ta yuksek miktar oynarsan takarı çok olur. Kayıp bonusu yok, oranlar düşük vs.
Eniste başarabilir bir gün bence deBir gun yapican enişte ongun forumda şenlik olacak
Yattık malatyali yarına sponsor ol bakalım tüpçüye bi 50 liralık kupon yapalımBol şanslar Eniştem
50 ise sponsor oluruz dost ayıpsınYattık malatyali yarına sponsor ol bakalım tüpçüye bi 50 liralık kupon yapalım
Ne olacak ya bu kupona milyon mu basalım aha böyle 200 kupon oldu heralde daha tık yok bozuk saat hesabı bir kere doğruyu gösterecek inşallah50 ise sponsor oluruz dost ayıpsın
sığınacak başka kapımız yok ya rabbii