- 17,602
- 13,490
- 113
Öyle rol mü olur la 2 adımlık rolde para gerimi alınırmış peh
Öyle rol mü olur la 2 adımlık rolde para gerimi alınırmış peh
Bu durant çok iyiydi bı araİlginç olan son 4 5 maçı 230 üstü biyen lakersa 215 açmışlar benim 2.5 k da öç Durant yüzünden gitti phoenix takım ust
Lebron felan yokİlginç olan son 4 5 maçı 230 üstü biyen lakersa 215 açmışlar benim 2.5 k da öç Durant yüzünden gitti phoenix takım ust
Onu geçtim savunma yokLebron felan yok
Iyi ki yok yoksa içine şıcardi bu maçın hava aticam diyeLebron felan yok
Ben biliyorum kim olduğunu dededen aldığıyla yaptırsın başkasına 500 rol parası verilip geri alınmaz alınacaksa yüksek hedef koyup yapılır bennbunlarda görüyom tek neyse bol şansBaşkasına da sponsor olacak galiba
Bırakacam bu isleri sarmıyor artık borç yok dert yok kendi kendimizi strese sokuyozAbuzer senin kitap yazman lazım kitabın adı ROLL
Şu roll sponsoru bana denk gelmedi hiç 😅Ben biliyorum kim olduğunu dededen aldığıyla yaptırsın başkasına 500 rol parası verilip geri alınmaz alınacaksa yüksek hedef koyup yapılır bennbunlarda görüyom tek neyse bol şans
Borç yoksa bı dakika düşünme,,on güne kalmaz. Geri borca sokar bu illetBırakacam bu isleri sarmıyor artık borç yok dert yok kendi kendimizi strese sokuyoz
Valla en iyisini yaparsın başka bir uğraş bulabilirsen kendine olur yani bende istiyorum da şu telefonu elime alınca ilk kaç kaç maçlar acaba demekten kendimi alıkoyamıyorumBırakacam bu isleri sarmıyor artık borç yok dert yok kendi kendimizi strese sokuyoz
Bı gün bizede denk gelir..geri alacaksa denk gelmesin ddDŞu roll sponsoru bana denk gelmedi hiç 😅
Ben buna Fransız kaldım şimdi biri roll yapsın diye para verip geri mi istediBı gün bizede denk gelir..geri alacaksa denk gelmesin ddD