- 5,295
- 2,513
- 113
Leicester ıpswich korner bol olur diye düşünüyorum her iki takım da korner leri alır ıpswich zorlar
Bol şanslar dost
Briggton maçına mucize lazım artıkIpswich 1 korner Brighton da ilk yarı bi gol atmaları lazım en azından
Evet dk 55 e kadar gol olması lazım dk 55 e kadar olursa takip edilir yoks@ kapat maçı yat. Kornerin geleceğine inanıyorum ama 3 korner olmuş dk 36Briggton maçına mucize lazım artık
5 oldu korner de briggton bu saatten sonra zor sürekli geri pas yapıyorlar adamlarKorner 4 oldu. Sanki kupon gelecekmiş gibi de bi his var içimde ya bakalım hayırlısı
55 e kadar bekleyelim olmazsa shellaca kilit yazdırırsın.5 oldu korner de briggton bu saatten sonra zor sürekli geri pas yapıyorlar adamlar
o maçın 2,5 üst ganyanı neden çok düşük5 oldu korner de briggton bu saatten sonra zor sürekli geri pas yapıyorlar adamlar
Nerde o günler 😂Brigthon 1 gol atar maç açılır
İzle ve gör ama 2de kalmaz umarımNerde o günler 😂
Zararına da bozabilirimİzle ve gör ama 2de kalmaz umarım
boz reis kornerler geldi ama 3 gol zorZararına da bozabilirim
Bozdum bu saatten sonra gelse de umrumda değil roll açalım 😅İzle ve gör ama 2de kalmaz umarım
hiç umut yok maçta 1 gol olsa devam et o da yokBozdum bu saatten sonra gelse de umrumda değil roll açalım 😅