Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wasil / Kasa 250 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,510
113
Son6

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,398
6,510
113
Son4

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,861
49,105
113
Ulaşabilmek cevap alirizda sağolsunlar bir yapay zeka boyu koymuşlar tek konu için 24 soru sorabilir destekege ulaşmak imkansız
Yani direk canlı destek linkini koyun isteyen yapay zekayla dewam etsin de sonuç olarak desteğe ulaşabilmek lazim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,701
113
Canlı destekten ne zaman cevap alamadınız? Yardımcı olabiliriz.
Şükür hesapları kapattık kurtulduk artık kendinize yardımcı olun:)
Size bol kazançlar 6 yıllık hesabı bir kere sporda ilk kuponumda 2 bine 25 bin çektim diye no bonus olduk limit yedik.
Allah'a şükür 2-3 aydır hesap kapalıda başım ağrımıyor

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,035
17,635
113
Şükür hesapları kapattık kurtulduk artık kendinize yardımcı olun:)
Size bol kazançlar 6 yıllık hesabı bir kere sporda ilk kuponumda 2 bine 25 bin çektim diye no bonus olduk limit yedik.
Allah'a şükür 2-3 aydır hesap kapalıda başım ağrımıyor
Bizde kaybettik şükür:)

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,701
113
Ulaşabilmek cevap alirizda sağolsunlar bir yapay zeka boyu koymuşlar tek konu için 24 soru sorabilir destekege ulaşmak imkansız
Ulaşsan ne olacak bir kere kız hemen sohbeti yüzüne kapatıyorlar yüz kere birşey soruyorsun kopyala yapıştır ilk 3 sene en ufak birşeyde ertesi günü aranirdim bir sorun varmış halledelim diye onun hayrına yatırım yapıyordum bir bayan vardı , sonra aramalar kesildi tabi site parayı buldu sonrasında 3 sene böyle gitti şimdide her gün promosyon açıp kaybettikleri üyeleri çekmeye çalışıyorlar ama nafile şuan 10 bin nakit eklesinler o sitenin adını dahi yazmam 19 bin tane sağlam site var onlar eskidendi elimiz mahkumdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...