- 12,398
- 6,510
- 113
Son6
Sağlık olsun
Canlı destekten ne zaman cevap alamadınız? Yardımcı olabiliriz.Canlı destek bile cevap vermezken padişahdestek hep aktif kesin el değiştirdi bu site 🤣
Ulaşabilmek cevap alirizda sağolsunlar bir yapay zeka boyu koymuşlar tek konu için 24 soru sorabilir destekege ulaşmak imkansızCanlı destekten ne zaman cevap alamadınız? Yardımcı olabiliriz.
Hoş buldum dostHoş geldin rıdom
Yani direk canlı destek linkini koyun isteyen yapay zekayla dewam etsin de sonuç olarak desteğe ulaşabilmek lazimUlaşabilmek cevap alirizda sağolsunlar bir yapay zeka boyu koymuşlar tek konu için 24 soru sorabilir destekege ulaşmak imkansız
Şükür hesapları kapattık kurtulduk artık kendinize yardımcı olunCanlı destekten ne zaman cevap alamadınız? Yardımcı olabiliriz.
Bizde kaybettik şükürŞükür hesapları kapattık kurtulduk artık kendinize yardımcı olun
Size bol kazançlar 6 yıllık hesabı bir kere sporda ilk kuponumda 2 bine 25 bin çektim diye no bonus olduk limit yedik.
Allah'a şükür 2-3 aydır hesap kapalıda başım ağrımıyor
Bende kaybettim şükür reisBizde kaybettik şükür![]()
Merhaba haylan ceylanGeçmiş olsun dost
3 periyot oynadı hepsinde 52 sayı oldu sdece benim oynadığım periyot alt olduBende kaybettim şükür reis![]()
Ulaşsan ne olacak bir kere kız hemen sohbeti yüzüne kapatıyorlar yüz kere birşey soruyorsun kopyala yapıştır ilk 3 sene en ufak birşeyde ertesi günü aranirdim bir sorun varmış halledelim diye onun hayrına yatırım yapıyordum bir bayan vardı , sonra aramalar kesildi tabi site parayı buldu sonrasında 3 sene böyle gitti şimdide her gün promosyon açıp kaybettikleri üyeleri çekmeye çalışıyorlar ama nafile şuan 10 bin nakit eklesinler o sitenin adını dahi yazmam 19 bin tane sağlam site var onlar eskidendi elimiz mahkumduUlaşabilmek cevap alirizda sağolsunlar bir yapay zeka boyu koymuşlar tek konu için 24 soru sorabilir destekege ulaşmak imkansız
Seni beklemişler🤣3 periyot oynadı hepsinde 52 sayı oldu sdece benim oynadığım periyot alt oldu