- 21,054
- 17,648
- 113
Malesef lose
Yok Kramer 😂😂Necmi mi![]()
Niye laGecmisolsun
BattikNiye la
Bitti mi maç ?Malesef lose
Adamlar çekiliş yapıyor 100 freebet veriyo 3lu kombine 1.90 diyo gün içinde 250 yatırım istiyo Max cekim 100 diyo neler var neler ya 🤣Vay arkadaş ya siteler yapınca 850 kişi destek kuyruğu oluşuyor biz yapınca burun kiviriyorlar site kadar değerimiz yok![]()
Sağlık olsun agaMalesef lose
2 saate kadar yokum bol şanslar dost umarım hedefe ulaşırsınO zaman ben kendime sponsor oluyorum beyler madem sıra gelmiyor kendime jest yapiyorum kasa 500 hedef 3 adımkazanırsak kazanmış oluruz kaybedersek yapacak bir şey yok
![]()
Jesti bana yapican sırada ben varım senden onceO zaman ben kendime sponsor oluyorum beyler madem sıra gelmiyor kendime jest yapiyorum kasa 500 hedef 3 adımkazanırsak kazanmış oluruz kaybedersek yapacak bir şey yok
![]()
Sıra numarası filan verme bana direk vip olarak ulaş 🤣O zaman ben kendime sponsor oluyorum beyler madem sıra gelmiyor kendime jest yapiyorum kasa 500 hedef 3 adımkazanırsak kazanmış oluruz kaybedersek yapacak bir şey yok
![]()
Hadi bakalım kendine sponsorsan degerli olur ulasirsin umarimSiteye para atıp kupon yapıp geliyorum
Vay amk sıra bulamadık diye kendi kesemizden rol yapıyoruz onuda alacaklar ya elimizden la ben kaçıyorum dahada gelmem forumaJesti bana yapican sırada ben varım senden once
Kaçamazsın bı yereVay amk sıra bulamadık diye kendi kesemizden rol yapıyoruz onuda alacaklar ya elimizden la ben kaçıyorum dahada gelmem foruma![]()