Dost aynısını herkes yaşamıştır nerde dağıttın bu parayı niye bize atmadın ayıp bu ayıpEyvallah dostum okadar çok kişiye ulaştımki sadece pokerden 20 k ya yakın dağıtım yaptım sonrasında roller açtırdım şimdi 650 lira bulamıyoruz
Dost aynısını herkes yaşamıştır nerde dağıttın bu parayı niye bize atmadın ayıp bu ayıpEyvallah dostum okadar çok kişiye ulaştımki sadece pokerden 20 k ya yakın dağıtım yaptım sonrasında roller açtırdım şimdi 650 lira bulamıyoruz
Biliyorum dost şahit oldum ona üzüldüm ya biride ahde vefa gösterip çıkarıp vurmadi masaya para adam dediğimiz çoğu insanı değiştiriyor bunu forumda çok iyi öğretilerEyvallah dostum okadar çok kişiye ulaştımki sadece pokerden 20 k ya yakın dağıtım yaptım sonrasında roller açtırdım şimdi 650 lira bulamıyoruz
Eğerki ilk 2dk 10 üstü atarsalar sen izle senaryoyuYok yok 38 39 bandında bitecek
Ben güveniyorum sana apo yan azadi yan diyarbakirKarar geldi gün bugün![]()
Şeytan bunu görmesin maç 60 sayı cıkarHadi bakalım şeytanın götüne comagi sokma zamanı yada o bize 🤣🤣🤣
Şöyle bir ümidi bana bile vermedi be nankör adamDostum gelirse 250 atarım sana şansını denersin
Sen o zamanlar kucuktunDost aynısını herkes yaşamıştır nerde dağıttın bu parayı niye bize atmadın ayıp bu ayıp
Eyvallah dostum sağolasınDostum gelirse 250 atarım sana şansını denersin
Benim küçük olduğum tek yer azrailin karşısıSen o zamanlar kucuktun
Neye başladık dost şifreli konuşmaBaşladık