- 48,710
- 53,501
- 113
Bari 1 adimi gecseydin la neden ödül almadığının farkına vardin umarım puahaSenin siteye dönüşünün şerefine attı![]()
Bari 1 adimi gecseydin la neden ödül almadığının farkına vardin umarım puahaSenin siteye dönüşünün şerefine attı![]()
Yok yok son per 10 tane 3 lük oldu şansıma vurayımBari 1 adimi gecseydin la neden ödül almadığının farkına vardin umarım puaha
Cok üzüldüm şimdi neyse sağlık olsun diyelim yarin bir daha odul alıp denersin puahaYok yok son per 10 tane 3 lük oldu şansıma vurayım![]()
Yok 1k bulup çekim yapmamız lazımCok üzüldüm şimdi neyse sağlık olsun diyelim yarin bir daha odul alıp denersin puaha
Cekim yapmamiz lazim değil de cekim yapman lazım olacak ti galiba puahaYok 1k bulup çekim yapmamız lazım![]()
Parayı verirsen ortak oluruzCekim yapmamiz lazim değil de cekim yapman lazım olacak ti galiba puaha
Param yok ay sonunu bekliyorum 10 gün kaldı işte o güne kadar bes parasısim ama ondan sonra bana karada ölüm yokParayı verirsen ortak oluruz![]()
O zaman ben siteye söylüyorum ayın sonuna kadar bekleyin erhan kardeşim parasını alsınParam yok ay sonunu bekliyorum 10 gün kaldı işte o güne kadar bes parasısim ama ondan sonra bana karada ölüm yok
Sole bi beni kırmazlar herhalO zaman ben siteye söylüyorum ayın sonuna kadar bekleyin erhan kardeşim parasını alsın![]()