- 14,753
- 8,088
- 113
Ben diğer rol sahibine destek.olayim diye oraya gectim ,geçmez olaydım destek karşılıksız kaldı, bura da vermezse sorun yok zaten canımı sıktılarSon da bi adım daha çaktı 😅
Ben diğer rol sahibine destek.olayim diye oraya gectim ,geçmez olaydım destek karşılıksız kaldı, bura da vermezse sorun yok zaten canımı sıktılarSon da bi adım daha çaktı 😅
Dm atacakmış dost liste paylaşmak yasak@wasil şu isimleri paylaşsana dostum kimler boşyere beklemeyelşim
senle ege işte kim olcak başka 😂😂😂@wasil şu isimleri paylaşsana dostum kimler boşyere beklemeyelşim
olması gereken o ama bakalım ne olacaksenle ege işte kim olcak başka 😂😂😂
umarım beni seçer kızmak yokolması gereken o ama bakalım ne olacak
Kuruuuuumarım beni seçer kızmak yok
Yenisini açacakmış dahil ol Emre tahir falan hak yiyecek adamlar değil önceliğin olur o rolldeBen diğer rol sahibine destek.olayim diye oraya gectim ,geçmez olaydım destek karşılıksız kaldı, bura da vermezse sorun yok zaten canımı sıktılar
Apo bu para hesaba düşmeden heveslenmem 😅senle ege işte kim olcak başka 😂😂😂
Tahir bir yanlışla silinmez ama olmadı buYenisini açacakmış dahil ol Emre tahir falan hak yiyecek adamlar değil önceliğin olur o rollde
Kime yanlışımız oldu laaApo bu para hesaba düşmeden heveslenmem 😅
Orda ki dağıtımcı sahiplerini seçer iyi yalamak içinBen diğer rol sahibine destek.olayim diye oraya gectim ,geçmez olaydım destek karşılıksız kaldı, bura da vermezse sorun yok zaten canımı sıktılar
Adamın yanlışı yok ki 15 kişi var konunun içinde sadece 6 kişi aldı işte öyle değerlendir dostTahir bir yanlışla silinmez ama olmadı bu
Dm 23 saniyedir bakmıyorsun yanlış buKime yanlışımız oldu laa
Dalgadayım laKime yanlışımız oldu laa
şu kişiler kim söleyecek misin ?Kime yanlışımız oldu laa
Hevesim.kirildiOrda ki dağıtımcı sahiplerini seçer iyi yalamak için
27 snDm 23 saniyedir bakmıyorsun yanlış bu
Dost böyle yaparsan seçildiysen de atmaz adam 300 lira için yapma lütfenşu kişiler kim söleyecek misin ?