- 21,075
- 17,672
- 113
Prenses bana verirse söz 10 kişiye 1kBırak şimdi dağıtım var dediler geldik
Prenses bana verirse söz 10 kişiye 1kBırak şimdi dağıtım var dediler geldik
Prensesi en çok ovasky severdi be hey gidi günler heyPrensesin arka kapısına dayandık oda kapamış kapıyı vermiyor![]()
Nereden verecek abiiPrenses bana verirse söz 10 kişiye 1k![]()
Erhan zaten patlatmaya yer arıyorÇok 31 yazmışsın Erhanımın canı çekip patlatıcak şimdi yapma böyle şeyler
İnşallah vermezPrenses bana verirse söz 10 kişiye 1k![]()
Demem ban yerimNereden verecek abii
Bu erhan3131 kim çıkardı ilk bilader bende ilk gördümde ismine bakmıştım sırf 2121 görünce makaranın dibine vuralım dedimÇok 31 yazmışsın Erhanımın canı çekip patlatıcak şimdi yapma böyle şeyler
Listeyi hazırlıyomPrenses bana verirse söz 10 kişiye 1k![]()
Hangi Erhan bu pauahErhan3131 i para bozuyor parasızken gayet hoş oluyor para varken erhan3131 oluyor yokken 2121 takılıyor
You'll never walk alone, buradan tüm amelelere selam olsun.Demem ban yerim
İnat etti vermiyor 3 defa içeri aldı yinede vermediİnşallah vermez
3131 numaralı olan siz 2121Hangi Erhan bu pauah
Hard mıİnat etti vermiyor 3 defa içeri aldı yinede vermedi![]()
Prenses sana max veya max yakını versin 4 kişiye 1 er K da ben atıyorum.Demem ban yerim
Kürde İngilizce hiç hoş değilYou'll never walk alone, buradan tüm amelelere selam olsun.
La el insaf bir tane kuponum gelmedi dağıtım yapayım o kadar kupon yaptım hepsi kayip bakma ona rağmen 3 4 kişiye yine destek oldumBu erhan3131 kim çıkardı ilk bilader bende ilk gördümde ismine bakmıştım sırf 2121 görünce makaranın dibine vuralım dedim
Kürde boştur, fabrika amelesine hoştur.Kürde İngilizce hiç hoş değil
Hiç şahit olmadıkLa el insaf bir tane kuponum gelmedi dağıtım yapayım o kadar kupon yaptım hepsi kayip bakma ona rağmen 3 4 kişiye yine destek oldum
Coştur şairim coştuuur.Kürde boştur, fabrika amelesine hoştur.