- 42,386
- 8,239
- 113
Dep faul
Bu kadar uzun yazmayın lo okuyana kadar diğerlerini unutuomBen kimseyle yol yürümem kankam beni tam tanıyamamışsın. Bizde kimseye yanlış olmaz. O yüzden sağolsunlar sevenimiz olur. Ama ben hiçbir gruba zümreye ona buna ait değilim. Kimsenin de şakşakçılığını yapmam. Eğer kafandan farklı düşünceler geçerse bu beni üzer çünkü beni az buçuk tanımış olduğunu ümit ediyorum.
Sağolsun birileri yardımcı oldu emmi çok dua ettim 🙏🏻Muhtemel dün yegeni gelmis ziyafet çekmişler utanmadan foto atiyor hiç düşünmüyor benfe varmi yokmu
YakistiramadimMuhtemel dün yegeni gelmis ziyafet çekmişler utanmadan foto atiyor hiç düşünmüyor benfe varmi yokmu
Acil 1 kOooo kral NERDESİN sen ya
Eyw abim ben sen sev baskasi sevmesin beniBen seviyorum seni genç adamsin puhaa
BendeYakistiramadim
Benim seninle bir sorunum yokki kanka güvendiğim adamlardan da birisin zaten burda lafım sana değildi zaten yetişkin bir adamsın çocuk değilsin şakşakcı olduğunu zaten düşünmüyorum öyle bir adam kesinlikle değilsinBen kimseyle yol yürümem kankam beni tam tanıyamamışsın. Bizde kimseye yanlış olmaz. O yüzden sağolsunlar sevenimiz olur. Ama ben hiçbir gruba zümreye ona buna ait değilim. Kimsenin de şakşakçılığını yapmam. Eğer kafandan farklı düşünceler geçerse bu beni üzer çünkü beni az buçuk tanımış olduğunu ümit ediyorum.