- 17,465
- 9,603
- 113
Bi salın da bitsin artık maç 10 saniyede bir faul sonra mola geliyor
Başım gözüm üstüne kardeşim. Bizde misafir baş üstündedir. Her zaman kapımız açık 🙏Eyvallah kanka eksik olma sağolasın ben para için insanların değişmesine karşıyım kanka o beni sinir ediyor geçmişte yaptığı şeyleri inkar edince bi insan sinirim tepeme çıkıyor yoksa burda kimseden ne para isterim ne bısey isterim herkes kendi derdinde herkesin dünya derdi var bir gün olur da izmire gelirsem yazarım 😂
Hala faul yapıyor ha sanki fark 1-215 dk oldu 3 dk bitiremediler
Siz neden bu kadar uzun uzun yazıyorsunuzBaşım gözüm üstüne kardeşim. Bizde misafir baş üstündedir. Her zaman kapımız açık 🙏
Müsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadımWasil bu isin piridir aslan kardeşim pauhaa
Helal KürtMüsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadım![]()
Ritim kaçmadan 2. Adım yolla knk bu maç ömürlük sürdü 😄Müsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadım![]()
Benimde param olunca müsait olamiyorum normaldir kazan bi konuşuruz aslanim benim pauhaMüsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadım![]()
Senden kaptık bişeyler kardom üzüm üzüme baka baka şey olurSiz neden bu kadar uzun uzun yazıyorsunuz
At apo amca artık 2 yi neyi bekliyonMüsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadım![]()
Kıskanıyorum ama benden uzun uzun yazanı görünce puahaSenden kaptık bişeyler kardom üzüm üzüme baka baka şey olur
Hadi yaz bi ansiklopedi de okuyalım madem ne zamandır makalelerine hasret kaldık 🤣Kıskanıyorum ama benden uzun uzun yazanı görünce puaha
Aynen form düşüklüğü var bu aralar uzun uzun yazamıyorum artikHadi yaz bi ansiklopedi de okuyalım madem ne zamandır makalelerine hasret kaldık 🤣
Bul şu parayı da dilin çözülsün kardeşim iyice içine kapandın seni tanıyamıyorum artıkAynen form düşüklüğü var bu aralar uzun uzun yazamıyorum artik
Sıradakini yolla dost sinerji yakamiskenMüsait olamıyorum kardeşim sadece kupon atıyorum @Passion90 dostu kıramadım![]()