- 21,977
- 27,277
- 113
Timberland kardeşim mesele nedirPuahahahahahah
Timberland kardeşim mesele nedirPuahahahahahah
Belli degilmi la git ötede oyna Ahmete felan sarma kimsin de millete yorum yapiyonSen tanımıyorsundur.
Erhan koy şunu profile hadi laBelli degilmi la git ötede oyna Ahmete felan sarma kimsin de millete yorum yapiyon
Yav sen küsüp Losersı terk etsene sen öyle yapardın noldu canımın içi, arkadaşımın konusu sanane ne karışıyorsun?Belli degilmi la git ötede oyna Ahmete felan sarma kimsin de millete yorum yapiyon
Attin mi ki ben görmedimErhan koy şunu profile hadi la
Fayırrrr diye bağırıyor ya sonra boş geçiyor müthiş bıseyO zaten asanın ucunu sürekli veriyor![]()
O boş boş konuşuyor bir kere banlattim onu o konuşur bir hafta bir girer boş boşBelli degilmi la git ötede oyna Ahmete felan sarma kimsin de millete yorum yapiyon
Bol şans yeğenBu apo amcada iş yok bakın bunu nasıl 2.5 k yapiyom
Arkadasin kim la onu desene biYav sen küsüp Losersı terk etsene sen öyle yapardın noldu canımın içi, arkadaşımın konusu sanane ne karışıyorsun?
@Metings1905 nerdesin kanadımız kırıldıSen tanımıyorsundur.
Timberland?Timberland kardeşim mesele nedir
Ula @wasil apo amca koç şunu konudanYav sen küsüp Losersı terk etsene sen öyle yapardın noldu canımın içi, arkadaşımın konusu sanane ne karışıyorsun?
La dur sen sakin ol dedim ben simdi ban yiyecem pauhaO boş boş konuşuyor bir kere banlattim onu o konuşur bir hafta bir girer boş boş
JoeQnq reis ben ne alaka@Metings1905 nerdesin kanadımız kırıldı
Sen bırak ben yerim sıkıldım zaten ban yeme vaktim geldiLa dur sen sakin ol dedim ben simdi ban yiyecem pauha
Yanına 20 metre beyaz kumaş getir. Olaki yanlışlıkla beni vurmayı becerirsen. Benim gibi yiğide 20 metre ancak yeterYarın köy meydanında kozlarımızı ortaya koyalım saat tam 12de![]()
Allahım inş 1 yıl müebbet yemiştir amin@Metings1905 nerdesin kanadımız kırıldı
Git alıntılara bk krdeşim biz zahmet edip bulduk attık yeter beAttin mi ki ben görmedim
İyi lafti la buYanına 20 metre beyaz kumaş getir. Olaki yanlışlıkla beni vurmayı becerirsen. Benim gibi yiğide 20 metre ancak yeter