- 39,275
- 32,929
- 113
Alacaklın aramış niye bakmadın telefonaBu apo amcada iş yok bakın bunu nasıl 2.5 k yapiyom
Alacaklın aramış niye bakmadın telefonaBu apo amcada iş yok bakın bunu nasıl 2.5 k yapiyom
He la 2 dakika da bunu paket ederdi pauhw@Metings1905 nerdesin kanadımız kırıldı
Bak işte sen bana şuan burada sararsan naparım biliyor musun?Hiç cevap vermem o zaman işte sana sözüm vardı çünkü.Sen bırak ben yerim sıkıldım zaten ban yeme vaktim geldi
Severim böyle laflarıİyi lafti la bu
Hortumu unutma hoca kıble desede babası imamdı deYanına 20 metre beyaz kumaş getir. Olaki yanlışlıkla beni vurmayı becerirsen. Benim gibi yiğide 20 metre ancak yeter
La sen tavuk bile vuraman kardeşim boş yapma işine bakBak işte sen bana şuan burada sararsan naparım biliyor musun?Hiç cevap vermem o zaman işte sana sözüm vardı çünkü.
Metinin beyin Stratejisi bu konularda iyi sonuna kadar giderHe la 2 dakika da bunu paket ederdi pauhw
Hoca burada @Malatyali44Hortumu unutma hoca kıble desede babası imamdı de![]()
Bu nasil bir ovme seklidir la hayretler içinde kaldım ohaaaYanına 20 metre beyaz kumaş getir. Olaki yanlışlıkla beni vurmayı becerirsen. Benim gibi yiğide 20 metre ancak yeter
@Passion90 sponsor olPassion dostun geçmişini seveyim
Ne alacaklim kardeşim dostum o benim ben senmiyimAlacaklın aramış niye bakmadın telefona
Metinin üstüne adam tanımam adam bu isler için yaratilmis puahaMetinin beyin Stratejisi bu konularda iyi sonuna kadar gider
Yetersiz bakiye@Passion90 sponsor ol
İşin sonunda rakibi kışkırtıp oyun dışı bırakır banko bak metine zaten 1.01 oran açılıyorMetinin üstüne adam tanımam adam bu isler için yaratilmis puaha
Başkanın adamı değilse bende birşey bilmiyorumMetinin üstüne adam tanımam adam bu isler için yaratilmis puaha
Oran aciliyormuydu adam forumun bayerni orani dahi yoktur pauahİşin sonunda rakibi kışkırtıp oyun dışı bırakır banko bak metine zaten 1.01 oran açılıyor
Apo rol lose mu olduBaşkanın adamı değilse bende birşey bilmiyorum
Eskiden Strateji kötüydü metinin paso ban yiyordu şimdi öyle değil onuda geliştirdi artık rakibi kendine argo kullandırıp nakavt ediyor özellikleri gelişmiş artıkBaşkanın adamı değilse bende birşey bilmiyorum
Pp huzur vericiApo rol lose mu oldu