- 18,794
- 10,305
- 113
Muro abi bekliyor abi valla @Muroo1988Oluruz dost yeterki bizde olsun kimseyi namerde muhtaç etmeyiz eveallah
Muro abi bekliyor abi valla @Muroo1988Oluruz dost yeterki bizde olsun kimseyi namerde muhtaç etmeyiz eveallah
Verir şimdi puahahYazdimda cevap vermedikonuma gitmiştir o
![]()
Bu konu ne oldu ya yattım dewam mi ?Verir şimdi puahah
Apo amca 4 dk sürmedi kaybetmesi masallahBu konu ne oldu ya yattım dewam mi ?
Eyvallah dost@Beşiktaş bana bide emoji atma kardeş.
Lan ilk per o sayı normal mi 4 sayı ile kaybetti güle oynaya kazanırdıkApo amca 4 dk sürmedi kaybetmesi masallah
Sana eyvallah dost değiliz bu arada senle dost da olunmaz hadi eyv.Eyvallah dost
İnsanoğlu işte halbuki defalarca yardımcı olmuşumdur sadece bir kere yardımcı olmayınca herşeyi çöpe atmayın lütfen insanız hatada yapabiliriz ama yapılan iyilikleri çöpe atmak demek değildir yinede siz bilirsiniz tabi benim aklım ermezSana eyvallah dost değiliz bu arada senle dost da olunmaz hadi eyv.
Herşeyin bi karşılığı olmuşturda konu yardımcı olmak değil kendinde iyi biliyorsun konu farklı bişeydi neyse selametle hacım.İnsanoğlu işte halbuki defalarca yardımcı olmuşumdur sadece bir kere yardımcı olmayınca herşeyi çöpe atmayın lütfen insanız hatada yapabiliriz ama yapılan iyilikleri çöpe atmak demek değildir yinede siz bilirsiniz tabi benim aklım ermez
He valla apo amcaLan ilk per o sayı normal mi 4 sayı ile kaybetti güle oynaya kazanırdık
Günaydın reis onuda başaramadık karılar bir anda gaza geldi hıncını benden aldılarGözlerim wasilin roll yaptiginida gördü gam.yemem artik aslan gardasim benim
Günaydın herkese
Ne zaman baba ne zamanGünaydın reis onuda başaramadık karılar bir anda gaza geldi hıncını benden aldılar
Mezara girinceNe zaman baba ne zaman
Atiyomİban at sanada sponsor olalım madem![]()
Ulan Fero yazdım bekliyorum Hiç olmazsa kafamı kırayımİban at sanada sponsor olalım madem![]()
Fero😀😀😀 lokantanın önünde bekliyorum hadiİban at sanada sponsor olalım madem![]()