- 6,391
- 1,658
- 113
Olmaz kral öderlerMail atmışlar kripto ile tekrar çekim verin diye. Benim kripto hesabım yok ama öz kardeşimin paribu hesabının trx cüzdanına çekim verdim bir sorun olurmu dost
Olmaz kral öderlerMail atmışlar kripto ile tekrar çekim verin diye. Benim kripto hesabım yok ama öz kardeşimin paribu hesabının trx cüzdanına çekim verdim bir sorun olurmu dost
Nasıl aldınız otomatik mi eklendiDostlar 1.80 diyor ya, iki maçın toplamı 1.80 olsa olurmu yoksa her maç 1.80 mi, bilginiz varmı
Anladım dostum erken ödeseler bari. Dün akşamdan beri bekletiyorlar.Olmaz kral öderler
İnşaallah öderler kral 2-3 kişiye ödemisler kripto ileAnladım dostum erken ödeseler bari. Dün akşamdan beri bekletiyorlar.
Sana da sorayım cevap veren yok, nasıl aldınız seçtik ama eklenmedi nerden talep etmem gerekiyorAnladım dostum erken ödeseler bari. Dün akşamdan beri bekletiyorlar.
Dost az önce üye oldum seçtim eklendi oto banaSana da sorayım cevap veren yok, nasıl aldınız seçtik ama eklenmedi nerden talep etmem gerekiyor
Dostum üye olurken seçiliyor bedava spor bahsi diye çıkıyor zatenSana da sorayım cevap veren yok, nasıl aldınız seçtik ama eklenmedi nerden talep etmem gerekiyor
2500Yatırım yapmadan kaç çektiriyor
Dene zaten aldırmaz eğer olmuyorsaDostlar kupon toplamı 1.80 olurmu yoksa her maç 1.80 mi bilen yok mu
10 katı çevrim demi
Nasıl olmaz dostum. Soğuk cüzdana çekmek lazım önce . Direkt siteden borsaya çekerse sıkıntı olurOlmaz kral öderler
Kripto öderler iptal etmezler manasında dedimNasıl olmaz dostum. Soğuk cüzdana çekmek lazım önce . Direkt siteden borsaya çekerse sıkıntı olur
Evet kral10 katı çevrim demi
İptal Edip kripto verin diyorlarmis çoğu kişiyeHavale yok mu çekim la
Kripto yok elimizde nasıl yapacazİptal Edip kripto verin diyorlarmis çoğu kişiye