Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Weltbet 250 TL Deneme Bonusu (Yatırımsız) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,168
1,304
113
Çekimleri daha yeni verdik bekliyoruz bakalım. Bana kalırsa pek ödeyecekler gibi durmuyor ama umarım ben yanılırım.

babsyborg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
87
28
Çekimleri daha yeni verdik bekliyoruz bakalım. Bana kalırsa pek ödeyecekler gibi durmuyor ama umarım ben yanılırım.
Bende şimdi verdim düştüğü gibi yazarım site beleş para veriyorsa öder ip vs demezse garanti daha önce görmedim bu siteyi ip diyemez ama hangi site olursa olsun beleş verir

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
230
43
Reis sitedki kurallar geçerli belki burda yalnış yazılmıştır
Merhaba, para çekme talebiniz finans ekibimize iletilmiştir. İşlem, önümüzdeki 24 saat içinde, büyük olasılıkla birkaç saat içinde tamamlanacaktır.
Ancak, çekim talebinizin 1000 TL olduğunu ve banka havaleleri için minimum tutarın 2000 TL olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle talebiniz reddedilebilir. Kripto para birimleri için minimum tutar 1000 TL olduğundan, bunun yerine kripto para biriminden çekim yapabilirsiniz.

babsyborg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
311
87
28
Merhaba, para çekme talebiniz finans ekibimize iletilmiştir. İşlem, önümüzdeki 24 saat içinde, büyük olasılıkla birkaç saat içinde tamamlanacaktır.
Ancak, çekim talebinizin 1000 TL olduğunu ve banka havaleleri için minimum tutarın 2000 TL olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle talebiniz reddedilebilir. Kripto para birimleri için minimum tutar 1000 TL olduğundan, bunun yerine kripto para biriminden çekim yapabilirsiniz.
Reis kripto çek öderler öyle konuşuyolar

112233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
740
275
63
Odiyorlarmi bakiye sansa bala sallamasyon maçlarla 7200 oldu

112233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
740
275
63
2500 kripto verdik bakalım oderse güzel olur

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,022
9,421
113
Yine iptal eder resimli selfie kripto adresini kağıda yaz vb der
Diğer çekimleri onlar iptal etmedi ilk havale verdiğim için ben iptal ettim banka transferi ile talep verdim digerindede canlı destek kriptoyla hızlı olur dediği için iptal ettim ama yinede ödenen bişey yok bakalım bekleyeceğiz öder belki belgesiz

reviags

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
27
18
İlk basta Bi spor bonusu var ksuıt olurken onu mu seçiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...