- 15,512
- 7,940
- 113
En son senden aldığımda da bütün kuponların patladıydıO gün elliyi gönülsüz attın beşli kombine yabtım dördü yattı
En son senden aldığımda da bütün kuponların patladıydıO gün elliyi gönülsüz attın beşli kombine yabtım dördü yattı
Ben onu pozisyondan pozisyona şimdi bak sinirleniyom 😡Dışarı vurup duruyor boş pozisyonda
Bu sefer gönüllu adcm yemb edermO gün elliyi gönülsüz attın beşli kombine yabtım dördü yattı
Folkandan bara istemiş şellak ense köküne şaplağı indirdi hemenNiye banlandı la
O da şikayet mi etmişFolkandan bara istemiş şellak ense köküne şaplağı indirdi hemen
Ahmet yanlış yapmışFolkandan bara istemiş şellak ense köküne şaplağı indirdi hemen
Sana para attıktan sonra 5 gün kupon tutturamadım aw çok kötü günlerdi neyseki geride kaldıEn son senden aldığımda da bütün kuponların patladıydıben kazanmıştım o 50₺ ile
![]()
Evet bu yüzden haftanın 168 saati kubonyapiyormBaranız yoksa oynamayın arkadaşlar
7/24 kumar oynayacak haliniz yok aw
Yok Shellac'a fax gelmişO da şikayet mi etmiş
Bende borcu kapatmıştım o parayla sonra yine borç yaptımSana para attıktan sonra 5 gün kupon tutturamadım aw çok kötü günlerdi neyseki geride kaldı
Heeee desene abi öyleYok Shellac'a fax gelmiş
Daha kötü günler geçiriyoruzSana para attıktan sonra 5 gün kupon tutturamadım aw çok kötü günlerdi neyseki geride kaldı