Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet White Burger

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,558
4,505
113
Arkadaşlar belki bilirsiniz 2020 masterchef sampiyonu Serhat dogramacinin Türkiye genelinde white burger diye şubeleri var 1 saat önce ilan varmış yetisirilmek üzere elemanlar alinacakmis 40 k maaş artı Multinet artı mesai olarak diyorum sabah arıyim görüşmeye gidiyim yaş 32 ama belki alırlar biseyler öğreniyim hemde diyorum

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,717
1,341
113
Ama bu sekilde vermişler ilan dost

Ankara White burger de yetiştirilmek üzere eleman alımı yapılacaktır
Ayrıca 3 elemanı alımı yapılacaktır
SSK yemek kartı 40bin maaş artı mesai
İletişim
Ara sor dostum ama çok tempolu ayakta durnan gereken bir iş bilgin olsun hakkında hayırlısı olsun

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,502
2,870
113
Arkadaşlar belki bilirsiniz 2020 masterchef sampiyonu Serhat dogramacinin Türkiye genelinde white burger diye şubeleri var 1 saat önce ilan varmış yetisirilmek üzere elemanlar alinacakmis 40 k maaş artı Multinet artı mesai olarak diyorum sabah arıyim görüşmeye gidiyim yaş 32 ama belki alırlar biseyler öğreniyim hemde diyorum
32 yaşındaki adamı nasıl yetiştircekler kardo yav 18-20 yaş arası arıyorlardır

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,343
574
113
"yetiştirmek üzere" demek en baba 23ü falan geçmemiş olmak demek. yine de dene ama çok büyük ihtimalle almazlar.

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
392
83
çalişma alani iyi burger yemeye gidiyorum görüyorum rahat gibiler dişaridan. Hangi şube için gideceksin görüşmeye