- 1,531
- 1,888
- 113
Bol sansbeyler @Kulisbet Destek ayıp etti bonus haklarımızı kısıtladı bizde 525 olarak simdi cekelim x bi siteye atıp ordan devam edelim ben bonus severim ama kotu amaclıdeğil yahu sitede eksideyiz bonus alımı kapanıyor enteresan
Bol sansbeyler @Kulisbet Destek ayıp etti bonus haklarımızı kısıtladı bizde 525 olarak simdi cekelim x bi siteye atıp ordan devam edelim ben bonus severim ama kotu amaclıdeğil yahu sitede eksideyiz bonus alımı kapanıyor enteresan
Değiştir gel siteyi o zamanbeyler @Kulisbet Destek ayıp etti bonus haklarımızı kısıtladı bizde 525 olarak simdi cekelim x bi siteye atıp ordan devam edelim ben bonus severim ama kotu amaclıdeğil yahu sitede eksideyiz bonus alımı kapanıyor enteresan
Bol sane kardes umarim kazanirsin@Kulisbet Destek 500 tl yi 1 k nın üstüne taşırmaya calısıcaz
ben kayıp bonus almam hiç yatırım alırım 500 yerine 600 kasa ile baslamak psikolojık olarak artıdır 500 ü kaybeden 100 ü 1 dk da kaybeder.En azindan 100 kayme kayıp hakkımız olur
Mantıklıben kayıp bonus almam hiç yatırım alırım 500 yerine 600 kasa ile baslamak psikolojık olarak artıdır 500 ü kaybeden 100 ü 1 dk da kaybeder.
Bol sans bro@Renderbet Destek sizdeyizzzz
Haydi bol şans o zaman@Renderbet Destek sizdeyizzzz
Prensbet i denemenin de tavsiye ederim %25 var orada da iyi site çok çekimlerim var@Renderbet Destek sizdeyizzzz
büyük ihtimal sadece futbol basketbolda geçerlidir yoksa dikkatimicekerdiPrensbet i denemenin de tavsiye ederim %25 var orada da iyi site çok çekimlerim var
Bol sanslar100 tl bonus kasası ile gidelim