Çakal aq baktı adamda 15 bin var hemen DM yaz diyorkral işte adam gibi adam
harbi şimdi ayıktım senin tanıdık sandım sana yazmıştır dedim meğer ava çıkmışÇakal aq baktı adamda 15 bin var hemen DM yaz diyor
Yatır yatır öderlerArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Yatırda adam bugün geceleyin güzel bi ziyafet çeksin kendineArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Kafan mı güzel yoksa ciddi misin bende diyorum ki bu adamlar nası para kazanıyor senin sayendeymiş15 bin yatircam.ya hero ya mero
Yatır kardeşim hatta ana paranı da dede de oyna 1000x atsın milyon çek milyar çek çek babam çek15 bin yatircam.ya hero ya mero
Yok abi böyle aptal insanlar olduğu sürece bu sitelerin sırtı yere gelmez. Havale de patlasa bitcoin de yansa bu siteler ayakta kalır.Arkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Yatirmayan adam değil yatır15 bin yatircam.ya hero ya mero
kaç kere deneme bonusu ile o rakamlara ulaştın anlayın artık sunların ne oldugunu yaArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
EvetBuradan söyle millette faydalansin
Öder güvenilir site yatırArkadaslar slot da 104 bin tl.yaptim 15 bin tl.yatirim sarti var acaba site nasil bilgisi olan varmi
Ne ara yatırdın ne ara çevirdin çektin ne ara iptal oldu hay yalanını yiyimYuzbin taleb edin dediler bakalim ne zaman gelir
Ya diğer açılan dolandırıcı siteler konularına istinaden milletle taş taş geçiyorsun ya da gerçekten büyük geri zekalısın.Yuzbin taleb edin dediler bakalim ne zaman gelir