Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wnrtndgr / Freebet Rolling Denemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Çevrim yapacam diye yüklü yüklü basma knk 100 100 yap 5 6 şar oran 500 basacağına iki maça en kötü yatırdığın para döner 2 si gelirse 1 k döner
Aynen bak sen de benim kafasın aga hiçbiri gelmezse bile 100 100 bascam 2 maç 2 maç 8 kupon yapsam toplamda 4 tanesi gelse yeter yani

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
1200 yapar çevrim 400 kalır her şekilde 800 çekilir aga maksat zsten güzel bir kâr ve 2-3 dosta dm atmak zaten takip eden yok son anda çevrim bitince gelen adama ben atmam bir şey

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,868
113
Aynen bak sen de benim kafasın aga hiçbiri gelmezse bile 100 100 bascam 2 maç 2 maç 8 kupon yapsam toplamda 4 tanesi gelse yeter yani
Ben hep böyle yapıyorum kasayı yükselince yemin ederim 1 ay boyunca her gün çekim yaptığımı biliyorum bu yöntemle dün 200 yatırdım 890 çektim 80 yine attım bi kupon yaptım

Ekli dosyalar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Guzwl
Ben hep böyle yapıyorum kasayı yükselince yemin ederim 1 ay boyunca her gün çekim yaptığımı biliyorum bu yöntemle dün 200 yatırdım 890 çektim 80 yine attım bi kupon yaptım
Güzelmiste nasıl yapıyorsun anlamadım detaylı anlatsana kral

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,868
113
Guzwl

Güzelmiste nasıl yapıyorsun anlamadım detaylı anlatsana kral
Atıyorum 100 tl attım bi kombineye geldi 4 5 oran gelen parayı asılıp güzel çevrimsiz bonus veren siteye atıyorum 5 - 6 kupon salıyorum 2 si gelse mis 1 gelirse yine aynı şekilde devam kaarda oldumu kaarı topluyorum parasız kalmıyorum aşırı şanssız olduğum dönemler hariç

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Atıyorum 100 tl attım bi kombineye geldi 4 5 oran gelen parayı asılıp güzel çevrimsiz bonus veren siteye atıyorum 5 - 6 kupon salıyorum 2 si gelse mis 1 gelirse yine aynı şekilde devam kaarda oldumu kaarı topluyorum parasız kalmıyorum aşırı şanssız olduğum dönemler hariç
İyiymiş valla helalin var bakalım şundan kazanırsam ortak bir şeyler yaparız seninle

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,868
113
İyiymiş valla helalin var bakalım şundan kazanırsam ortak bir şeyler yaparız seninle
Herkesin bir oyun taktiği var yüksek kazanamıyoruz zaten sürümden kazanırım mantığı yüklü basınca gelmiyor zaten ufak takıl yüklü oynadığım zamanlar hep zarar ederdim sonra bunu geliştirdim kendi çapımda

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Herkesin bir oyun taktiği var yüksek kazanamıyoruz zaten sürümden kazanırım mantığı yüklü basınca gelmiyor zaten ufak takıl yüklü oynadığım zamanlar hep zarar ederdim sonra bunu geliştirdim kendi çapımda
Güzelmiş

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,205
16,999
113
Hemşerim bol sans 2 gündür yogunluktan işten yazamadim nedir son durum çevrim ne durumda. Geçmiş olsun bu arada bizim köyde cok kötü hissedilmiş. Ben izmitteyim orası kadar sallamamistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...