- 79,035
- 51,015
- 113
Canım sıkılıyordu konu açayım dedim 😆
Ekli dosyalar
-
173.6 KB Görüntüleme: 37
Bol şans knkCanım sıkılıyordu konu açayım dedim 😆
Eyvallah reis canım sıkıldı ya ne tutarsa salliycam az yapmadık 10ları 300 500 😆Bol şans knk
Hahahshshsh 55i kuruş basmakla büyük risk aldım aslında abi onu da rulette mi degerlendirseydim 🤔Bol sans yavas yavas oyna
Biz degerlendırmek istedik bak hemen geri geldik 0 atmıs 10 20 30 cevre aldık sıfırı almadık 0 attı gene patates oldukHahahshshsh 55i kuruş basmakla büyük risk aldım aslında abi onu da rulette mi degerlendirseydim 🤔
Olur tabi ya niye olmasın sakin oyna yeter kiEyvallah reis canım sıkıldı ya ne tutarsa salliycam az yapmadık 10ları 300 500 😆
Almanya liginden uzak durHahahshshsh 55i kuruş basmakla büyük risk aldım aslında abi onu da rulette mi degerlendirseydim 🤔
Hahahhahshhshs yaklaşamıyom ki zwten bakiye yok 😆😆😆Almanya liginden uzak dur
Bol şans 5 adımda tamamsın içime doğduCanım sıkılıyordu konu açayım dedim 😆
Eyvallah krall trollüne açtım ya herkes büyük bakiyelerle oynuyor belki 10u 1k yaparsam bakiyesi az olup konu açmayan arkadaşlara ilham kaynağı olurum edasıyla açtım 😆😆😆Bol şans 5 adımda tamamsın içime doğdu
Uyuya kalmışım 😂Kendime bol şans önceki kuponu bozdurdum haydi oğlum yaparsın oğlum yak bı totem sigarası gerisi kolay aslanım benim
Ben de 😆😆Uyuya kalmışım 😂
Demin bozmasan gelmişBen de 😆😆