- 79,012
- 51,004
- 113
Abi yaptığım kupona bak 😆😆 para yok ki 15 TL vardı 5 buna bastım 10 roll 😆😆Kasa kac oldu la
Ekli dosyalar
-
43.4 KB Görüntüleme: 14
Abi yaptığım kupona bak 😆😆 para yok ki 15 TL vardı 5 buna bastım 10 roll 😆😆Kasa kac oldu la
Sizde izleyin neler oluyo dünyada nelerSen didemi izle kardes 😁
Bozsam mı 40 a 😆😆Abi yaptığım kupona bak 😆😆 para yok ki 15 TL vardı 5 buna bastım 10 roll 😆😆
40 oran var la o kuponda 😁Abi yaptığım kupona bak 😆😆 para yok ki 15 TL vardı 5 buna bastım 10 roll 😆😆
5 TL bastım diyom ya 😆😆40 oran var la o kuponda 😁
Oran bilmek kolay para yok 😆😆40 oran var la o kuponda 😁
Gecen 370 veren kuponu 150ye bozdun tuttu o kupon.simdi icin sogumustur solim sen bakmiycam falan dedin ama bakmissindir 😁Bozsam mı 40 a 😆😆
Vallahi bakmamıştım abiGecen 370 veren kuponu 150ye bozdun tuttu o kupon.simdi icin sogumustur solim sen bakmiycam falan dedin ama bakmissindir 😁
Hatırlatmayaydin be abi 😆😆Gecen 370 veren kuponu 150ye bozdun tuttu o kupon.simdi icin sogumustur solim sen bakmiycam falan dedin ama bakmissindir 😁
Bol şanslar dostCanım sıkılıyor şans olur da ulaşırsam takip eden 1 kişiye ulaşırım.
Eyvallah abiBol şanslar dost
Ne yapıyorsun nasılsınBol şanslar dost
Şükür sağol abim sen nasılsın takiplemeye devamNe yapıyorsun nasılsın
Ben de işte 2-3 gün uzak kaldım Ankara'ya gittim geldim hatunun yanına biraz dolaştım mental olarak daha iyi hissediyorum. Mekana geri döndük 😆😆Şükür sağol abim sen nasılsın
Hoşgeldin hoşgeldinBen de işte 2-3 gün uzak kaldım Ankara'ya gittim geldim hatunun yanına biraz dolaştım mental olarak daha iyi hissediyorum. Mekana geri döndük 😆😆
Hoşbuldum bakalım umarım kazançla gelmiş oluruz 😆Hoşgeldin hoşgeldin![]()