Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wnrtndgr / Kasa 20 Hedef 500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Abilerin oynadığı paralara göre büyük paralar değil de yani benim için büyük 200 üstü miktarlar

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,897
113
Abi ben uyuyamıyorum hazırda bekleyen 3 sitede kupon dolu sabah 8e 9 a kadar yolu var bende devamke yani 😆😆😆
Ooo bol şans o zaman sen yükü sirlamissin bende olsam öyle kasalar dolusu parayla bende alırım o kuponu kenarda dursun acelesi yok :)

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Ooo bol şans o zaman sen yükü sirlamissin bende olsam öyle kasalar dolusu parayla bende alırım o kuponu kenarda dursun acelesi yok :)
Ya abi yok valla kredi kartı eksisinden yiyorum öderken gtme acı acı girecekte bakalım bir yerden bir miktar beklediğim bı para var o gelirse zaten rolliycem buraları 7 gün 7 gece 😆😆

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,897
113
Ya abi yok valla kredi kartı eksisinden yiyorum öderken gtme acı acı girecekte bakalım bir yerden bir miktar beklediğim bı para var o gelirse zaten rolliycem buraları 7 gün 7 gece 😆😆
Bayağı bir miktar herhalde ;) 7 gün kumara dayanacak bir meblağ tanımıyorum ben şahsen ;)

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,897
113
Cümleten Allah rahatlık versin beyler ben yatayım yarın ola hayrola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...