Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wnrtndgr / Kasa 290 Hedef 500 Çevrim +150

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,330
12,288
113
İlk kupon bu . Bu gece inat ettim bu da kaybederse ne var ne yok devam edicem gerekirse borç harç. Gece sonunda güzel bir kâr edersek görürüz abileri kardeşleri.
Bol şans dostum hırsa gelmeyin fazla ulaşırız hedefe

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Sen taktın yapma bu şekil
Dur daha abi bu kaybederse luvibete attım biraz o da kaybederse maximum var sırada kredi kartı limiti içerden içerden sövüyor bana ama kafam bozuk biraz da alkollüyüm birde bugün biraz üzdüler beni öyle yani

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,512
7,940
113
Dur daha abi bu kaybederse luvibete attım biraz o da kaybederse maximum var sırada kredi kartı limiti içerden içerden sövüyor bana ama kafam bozuk biraz da alkollüyüm birde bugün biraz üzdüler beni öyle yani
Gece yediğin hurmalar yarın tırmalar bırak bu şekil sonra kafanı toplayınca devam edersin.

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,512
7,940
113
Git uyu yarın hafta sonu ufak ufak oyna bu şekil canın sıkılır

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Eleeem beni terk etmiyooor
Hiç de fasılaaaa vermiyor
Elem beni terk etmiyooor
Hiç de fasılaaaa vermiyor
Nihayetsiz bu takibeeeee
Doğrusuuu ömür yetmiyooor
Nihayetsiz bu takibe
Doğrusu ömür yetmiyor

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
@wnrtndgr buda olmazsa çok zorlama yarın yığınla maç var yine de sen bilirsin iyiliğin için söylüyorum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
@wnrtndgr buda olmazsa çok zorlama yarın yığınla maç var yine de sen bilirsin iyiliğin için söylüyorum
Biliyorum kralım hepinizden küçüğüm deneyiminiz var da bugün 100 ortak yaptım tek golden yattım az önce tek golden yattım öğle rulet attım 400 yaptım 50yi çekmedim falan sinirim baya bozuk teşekkür ederim düşüncen için

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,035
51,015
113
Giden utansın biraderim şansın da bol olsun ne diyelim koymuşsun kafaya :)
Eyvallah kral hadi hadi enerjiiiiii sabaha daha cokkk dibini görmeyen a... görsünnn 😆😆 en kötü 1 sigara yakar uyuruz yani 😆😆 maçları da unuttum dertten 😆😆😆😆😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...