- 40,786
- 31,529
- 113
Bu gelirse güzel bir ortak kombinemiz var kanka seninle hayde bol şanslar lütfen gelirse çekime düş aganı dinle lütfen.Bunu getirelim önce
Bu gelirse güzel bir ortak kombinemiz var kanka seninle hayde bol şanslar lütfen gelirse çekime düş aganı dinle lütfen.Bunu getirelim önce
Zengin diyince * yatırıma ek aktif frespinler sayfasında bir arkadaşla bir muhabbettim geçti akşam üzeri canımı sıktı hıyartoDaha zengin dostlar bulmaya
Benim iPhone 17 promax 2tb yüzde 52 4 gün kumar yapsam bitmez şarj 😂😂😂😂Sarza tak
Hıyar heryerde hıyar bosverZengin diyince * yatırıma ek aktif frespinler sayfasında bir arkadaşla bir muhabbettim geçti akşam üzeri canımı sıktı hıyarto
Ah fakirlik :/Benim iPhone 17 promax 2tb yüzde 52 4 gün kumar yapsam bitmez şarj 😂😂😂😂
Bol sans.once bunu getirelim dediğine göre dvmi var umarım basarirsinBunu getirelim önce
Seviyorum seni kanka paradan üstün bir bağımız var seninle boğazımız kokarken birdik zenginken her zaman biriz daim olsun 😍😍Yok be aga sinsi olmayan üzerine alınmasın beklerim her daim bende ulaşabilirim her an her şey olabilir bilirsin
Vay be emsek reis dün gece rol tskip ederdin sabaha kadar. zaman geçti geçti geçti şimdi sen rol açıyorsun insanlar senden ümit ediyor insanların umudu oluyorsun... Resmen bir başarı öyküsü imrenilecek tarzda...Bunu getirelim önce
Gitme lan kal burada…Arkadaşlar musadenizi isterim Allah'a emanet olun iyi forumlar.
Abi çok ağrım var bekliom seni mi kricamGitme lan kal burada…
Adam KIRALLL 😂😂😂❤Vay be emsek reis dün gece rol tskip ederdin sabaha kadar. zaman geçti geçti geçti şimdi sen rol açıyorsun insanlar senden ümit ediyor insanların umudu oluyorsun... Resmen bir başarı öyküsü imrenilecek tarzda...
Eyvallah agam bende seni severim fakirken dahaa çok severim görüşürüz Bol şans sizeSeviyorum seni kanka paradan üstün bir bağımız var seninle boğazımız kokarken birdik zenginken her zaman biriz daim olsun 😍😍
Roll açacaksın ve bu akşam para çekeceksin abine güven,,Abi çok ağrım var bekliom seni mi kricam
Bol sans.once bunu getirelim dediğine göre dvmi var umarım basarirsin
😆😆Adam KIRALLL 😂😂😂❤
Zenginken de sev ki hayrım dokunsun gerçi dokunmuştur illa ne diyon bu dediğime ahajajs ❤❤❤😂Eyvallah agam bende seni severim fakirken dahaa çok severim görüşürüz Bol şans size
Dokundu kanka imkanlar dahilinde benimde olmuştur illa birin bin olsunZenginken de sev ki hayrım dokunsun gerçi dokunmuştur illa ne diyon bu dediğime ahajajs ❤❤❤😂