- 48,951
- 37,259
- 113
EeeArkadas betkoligin sahibi Ekli dosyayı görüntüle 949253
EeeArkadas betkoligin sahibi Ekli dosyayı görüntüle 949253
Maşallah sübhanallahArkadas betkoligin sahibi Ekli dosyayı görüntüle 949253
22:34 bağırttı
O arkadaş anladı
Ula o kadar koymussun 1 kısıye faydan olmamıs forumda bır rollde 8 senedır odul almıyorum dıye yazıyorsun 15 seneyı bulur oO arkadaş anladı
Arka plancıUla o kadar koymussun 1 kısıye faydan olmamıs forumda bır rollde 8 senedır odul almıyorum dıye yazıyorsun 15 seneyı bulur o
La bu paraları kazanırken nerdeydin sen.fakirleyince gelmissinArkadas betkoligin sahibi Ekli dosyayı görüntüle 949253
Sizin gibi 3 -5 kişiye vermiyorum ödül sabit.Ula o kadar koymussun 1 kısıye faydan olmamıs forumda bır rollde 8 senedır odul almıyorum dıye yazıyorsun 15 seneyı bulur o
O sabıt dostların rollerı nasıl gıdıyorSizin gibi 3 -5 kişiye vermiyorum ödül sabit
gönderdiğim dostlar var sana hesap vermek zorunda degilim
Muro sana saygım sonsuz bu 2 arkadaşa uymaArka plancı
hakkını yeme metinim kimseye vermezSizin gibi 3 -5 kişiye vermiyorum ödül sabit
gönderdiğim dostlar var sana hesap vermek zorunda degilim
O makina için değilde diğeri için söylüyorum onun konuşmaya daha yüzü varya adam rol aç diye parayı atar açar parayı yer konu kapanır daha yüzsüz gibi forma girerMuro sana saygım sonsuz bu 2 arkadaşa uyma
Roll yapmam nadir 2 tane yapmışımdır kadir dost bilirO sabıt dostların rollerı nasıl gıdıyor
Helal kardeşim be sonunda az buçuk dönmüşsün çok sevindim..
Yakışıklı kardeşim sen aldırış etme bunlara kazan rollere devamO arkadaş anladı
Ödülüm geldi teşekkürlerHelal kardeşim be sonunda az buçuk dönmüşsün çok sevindim..