- 1,850
- 1,434
- 113
Adamsın sen forumda bu adam dan tek para geldi oda ödül kazanamadığım halde atti 2 kere Allah razı olsunHelal kardeşim be sonunda az buçuk dönmüşsün çok sevindim..
Adamsın sen forumda bu adam dan tek para geldi oda ödül kazanamadığım halde atti 2 kere Allah razı olsunHelal kardeşim be sonunda az buçuk dönmüşsün çok sevindim..
Burdami?Roll yapmam nadir 2 tane yapmışımdır kadir dost bilir
Hani hiç ödül almamistin la sadece bu adamdan 2 kere almışsın zatenAdamsın sen forumda bu adam dan tek para geldi oda ödül kazanamadığım halde atti 2 kere Allah razı olsun
Şimdi karşılık zamani adamı görAdamsın sen forumda bu adam dan tek para geldi oda ödül kazanamadığım halde atti 2 kere Allah razı olsun
Helali hoş olsun kardeşim @Black81 dosta destek ol sevindir gardaşınıAdamsın sen forumda bu adam dan tek para geldi oda ödül kazanamadığım halde atti 2 kere Allah razı olsun
Ödül rollden gelmedi çok zor durumdayım saolsjn yardimxi olduHani hiç ödül almamistin la sadece bu adamdan 2 kere almışsın zaten
Bilemezsin arka pilannnda neler döner kanka hehğjğğeğeŞimdi karşılık zamani adam yolsuz
Herhalde orası kesinŞimdi karşılık zamani adam yolsuz
Sağol abi düşünmen yeter olsa da fena olurdu heHelali hoş olsun kardeşim @Black81 dosta destek ol sevindir gardaşını
Döndür bisiler o zaman bu adam da yolsuz hahdhsBilemezsin arka pilannnda neler döner kanka hehğjğğeğe
Dost kazansak da kaybetsek de iban at özelden sana destek cikicamBilemezsin arka pilannnda neler döner kanka hehğjğğeğe
HelalHerhalde orası kesin
İnanın gözlerim doldu şuan sağolun dostlarBencede @Black81 'e destek ol
Bencede @black25 e destek olİnanın gözlerim doldu şuan sağolun dostlar
Düşüncen için teşekkür dm den paslaşır güzel bir kupon yaparız o zaman sa ortak uygun mu kadim dostum ?Dost kazansak da kaybetsek de iban at özelden sana destek cikicam
OoBencede @black25 e destek ol
Niye o öksuz falanmi? Niye tahire yardımcı olmasında ona olsunBencede @Black81 'e destek ol