Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling X-RAY | Kasa 2500 Hedef 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,813
17,516
113
Milyoner olmadığımı kim söyledi bebeğim? Artık bana destek atmayana selam bile çakmıyorum parasında değilim forumda bir kaç dalkavuk benim milletten para istediğimi söylemiş ne kadar gülünç ya 😂😂😂😂
Para değilde IBAN istiyorsun karıştırmiş o arkadaşlar hahahahaha

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,556
33,968
113
Ne alaka en son bir mesaj yazıp silmişsin ne yazdığınıda görmedim ulaşıpta ulaşamadığın mı oldu
Kel alaka kanki ? Uzun süre bakmadın gördün çüklemiyorsun diye düşündüm herkesten sil dedim senin hiç bir mesajına 30 dk dan uzun sürede dönmedim çok iyi biliyorsun neyse gerenk yok

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58,560
19,527
113
Milyoner olmadığımı kim söyledi bebeğim? Artık bana destek atmayana selam bile çakmıyorum parasında değilim forumda bir kaç dalkavuk benim milletten para istediğimi söylemiş ne kadar gülünç ya 😂😂😂😂
Deseydin tumbetten milyon cekip 0 ladim tekrar bonislarla 100k yaptim ihtiyacim mi var sans parasina deseydin

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,063
11,394
113
Kel alaka kanki ? Uzun süre bakmadın gördün çüklemiyorsun diye düşündüm herkesten sil dedim senin hiç bir mesajına 30 dk dan uzun sürede dönmedim çok iyi biliyorsun neyse gerenk yok
Eğer ben yazığın mesajını gördüysem sabaha çıkmak nasip olmasın.Haftasonu kızla olduğumu biliyorsun.Hatta Cumadan dedim 23:00’a kadar offline olurum diye.Sabah yazdım gece yazdım.Yazdığını gördüysemde namusuz evladı olayım ne diyeyim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,556
33,968
113
Deseydin tumbetten milyon cekip 0 ladim tekrar bonislarla 100k yaptim ihtiyacim mi var sans parasina deseydin
Sıfırlanmadım hala bunu anlamayanlar var , ben duru olmayan biriyim 10m tl olsun devam ederim o yüzden valideye verdim yoksa sonu berbattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...