- 6,890
- 3,301
- 113
yapma yaa bozsan bi türlü bozdurmasan bi türlü oda senin şansın heralde reisşansızsızzz hacı baba 2.5 üst aldık 90da 1-1 oldu bozdurduk 2 gol daha oldu
yapma yaa bozsan bi türlü bozdurmasan bi türlü oda senin şansın heralde reisşansızsızzz hacı baba 2.5 üst aldık 90da 1-1 oldu bozdurduk 2 gol daha oldu
ya hacı baba bu saatden sonra aşağı filan inemem atmye bari 24-25 lira verdi cash out dedik hiç yoktan iyidiryapma yaa bozsan bi türlü bozdurmasan bi türlü oda senin şansın heralde reis
Bende demısım nasıl bozdurur yavDayı nettin kurban olduğum keşke bozmayaydın be![]()
@xmen7772 bi 20 at 2.1 suan ilk per bittibuzda ledoyiv maçına 8.5 üst gir reis korkma 1.80 oranı var
Aynen dene bunu bence reıs@xmen7772 bi 20 at 2.1 suan ilk per bitti
şu zorka maçına ilk yarı 3 üst girdim gelirse kasa vura vura gidelim hacı bababuzda ledoyiv maçına 8.5 üst gir reis korkma 1.80 oranı var
ben ona ilk yarı 3.5 alt dicektim şöle baktım geri vazgeçtim buz daha mantıklı dedim hadi bakalım yazdığın gibi gelsinşu zorka maçına ilk yarı 3 üst girdim gelirse kasa vura vura gidelim hacı baba
Hadı bakalımkalan 2 gol zorkada![]()
zorka 2-0 şuan bayanlar 3 üstHangi maçın takibindeyiz beyler ben anlamadım maçı tam
ZorkaHangi maçın takibindeyiz beyler ben anlamadım maçı tam