- 7,688
- 1,947
- 113
Snada bolsans reiskonu sahibinden de özür dileyerek, arkadaşlar enim de suan bekleyen 2 kuponum var iyi gidiyo gibiler tutarsa ben de bi kaç kisiye bir seyler göndermek isterim ama konu açmayı bilmiyorum
Snada bolsans reiskonu sahibinden de özür dileyerek, arkadaşlar enim de suan bekleyen 2 kuponum var iyi gidiyo gibiler tutarsa ben de bi kaç kisiye bir seyler göndermek isterim ama konu açmayı bilmiyorum
Başkan ozelden anlatayim istersenkonu sahibinden de özür dileyerek, arkadaşlar enim de suan bekleyen 2 kuponum var iyi gidiyo gibiler tutarsa ben de bi kaç kisiye bir seyler göndermek isterim ama konu açmayı bilmiyorum
Bol şanslar kardeşim inşallah gelir kuponunkonu sahibinden de özür dileyerek, arkadaşlar enim de suan bekleyen 2 kuponum var iyi gidiyo gibiler tutarsa ben de bi kaç kisiye bir seyler göndermek isterim ama konu açmayı bilmiyorum
sıkıntı yok kardeşim burdan yazabilirsin amaç muhabbet değilmi zatenkonu sahibinden de özür dileyerek, arkadaşlar enim de suan bekleyen 2 kuponum var iyi gidiyo gibiler tutarsa ben de bi kaç kisiye bir seyler göndermek isterim ama konu açmayı bilmiyorum
olur hocamBaşkan ozelden anlatayim istersen
eyvallah reis senin kupon da gelir umarım marsilya macina ben de üst bahsi almıştım bekliyorum...sıkıntı yok kardeşim burdan yazabilirsin amaç muhabbet değilmi zaten
Bolsanseyvallah reis senin kupon da gelir umarım marsilya macina ben de üst bahsi almıştım bekliyorum...
Iyisini dusun baskan woon olacaken kötü iade gelir diye düşünüyorum beyler
Şans seninle olsun dostmerhaba arkadaşlar yavaş yavaş takılalım hedef yok yeterli dersek 3-5 arkadaşa güzellik yaparız destek veren arkadaşlar öncelikli tabii vakit geçsin saygılar
AdaaamŞans seninle olsun dost![]()
Atar umarım. Kasa yukselir umarım. İftar sonrası bereket var diyoruz yoksunrennes 2 yi atıyomu![]()