Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin xxberk764 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
2.95
Kupon Oranı
14.616

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,403
194,034
113
Dost parma bizi yakti ben bi şey düşünemiyorum:( ilk yarilara oynasan son kuponlar hep kazaniyodu ondan önce hoffe ilk yaridan yatmisti ben cozemiyom bu isleri artik
dost en kolayı
2.5üst oynasam juve yener desem
2.5üst oynasam lyon yener desem
2.5üst oynasam bayern yener desem
kazanıyorum aç gözlülük işte oran kovaladığım için biraz daha fazla almak adına kaybediyoruz..
hani çok kazanıyoruz ya ondan artık oran kovalamaya başladık :(

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,539
100,136
113
dost en kolayı
2.5üst oynasam juve yener desem
2.5üst oynasam lyon yener desem
2.5üst oynasam bayern yener desem
kazanıyorum aç gözlülük işte oran kovaladığım için biraz daha fazla almak adına kaybediyoruz..
hani çok kazanıyoruz ya ondan artık oran kovalamaya başladık :(
Dost sende gercekten kismet yok çok sanssizsin benim sana verdigim maclar bile yatiyo ordan aliyom sende kismet olmadığını 😁 :(

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Yaaa barracas attı old boys ilk yarı attı ben ikinci yarı diyorum yine tersi oluyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,403
194,034
113
Reis sen dersin de yapmam mı hiç bozdurdum 2.95 verdi 3 kuruş iyi kâr buda yeni kupon bundan devam edeyim bari 😅
dost ben şakasına dedim.. beni biraz takip edersen zamanla çözersin ben hiçbir kuponumu bozmam.. ben kupon yaptıysam o para gitti gözüyle bakıyorum.. gelirse tabi ki tadından yenmez ama direk unutuyorum kupon.. sana da tavsiyem yatarsa yatsın ama hiçbir şekilde kuponu bozma dost :)

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
dost ben şakasına dedim.. beni biraz takip edersen zamanla çözersin ben hiçbir kuponumu bozmam.. ben kupon yaptıysam o para gitti gözüyle bakıyorum.. gelirse tabi ki tadından yenmez ama direk unutuyorum kupon.. sana da tavsiyem yatarsa yatsın ama hiçbir şekilde kuponu bozma dost :)
Çok pinpikliyim bu aralar malesef gitti gözüyle bakamıyorum dost çünkü bir şekilde bir şeyler almam lazım artık en azından iş başı yapana kadar idare etmeliyim o yüzden kafamda çok acaba diyorum bozdurup bozdurup yenisini yapıyorum :) senin kuponları görüyorum şeytan tüyü var sende sürekli 1 maç patlıyor kurşun döktürüver yada benim kuponun tersini oyna

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,403
194,034
113
Çok pinpikliyim bu aralar malesef gitti gözüyle bakamıyorum dost çünkü bir şekilde bir şeyler almam lazım artık en azından iş başı yapana kadar idare etmeliyim o yüzden kafamda çok acaba diyorum bozdurup bozdurup yenisini yapıyorum :) senin kuponları görüyorum şeytan tüyü var sende sürekli 1 maç patlıyor kurşun döktürüver yada benim kuponun tersini oyna
bulucaz bir çözümü dost hep böyle gitmez şans rüzgarı bizim tarafımıza geçecek :)

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,986
2,087
113
Shellac dost bu sans ruzgarıda banada bi esssin