- 790
- 246
- 83
Wkmsmd
Son düzenleme:
Ben 100 yaptım chat bana yallah ne 100 ü yazdı engelledi bende sasırdım sokuyla dünYapmiyormu valla bende mac yaptim bakalim sonucta yatirimsiz denenir
Oha ya 😀😀Ben 100 yaptım chat bana yallah ne 100 ü yazdı engelledi bende sasırdım sokuyla dün
böyle seylerın resmını alıcaksın kardeşBen 100 yaptım chat bana yallah ne 100 ü yazdı engelledi bende sasırdım sokuyla dün
Kardeş adam min max 200 yazmış ne yüz ünden bahsediyorsun siteyi savunmak için söylemiyorum ama adam 200 demişBen 100 yaptım chat bana yallah ne 100 ü yazdı engelledi bende sasırdım sokuyla dün
banka numarasını nıe ıstıyolar ne alakayıl bası promosyonuyla bugun 200 tl cekım yaptım paparadan. Teyıt ıcın adınıza kayıtlı banka ıbanı ve kımlık on yuzu ıstıyorlar 10 dakıkada odedıler. Sıtede mınumum cekım 200 tl.
Aynen öyleKardeş adam min max 200 yazmış ne yüz ünden bahsediyorsun siteyi savunmak için söylemiyorum ama adam 200 demiş
Bazı sıteler ılk cekımı banka havalesı zorunlu kılıyor bunlarda havale gondermemek ıcın en azından o kısı sen mısın dıye ıbanından teyıt edıyorlarbanka numarasını nıe ıstıyolar ne alaka
ne alaka paparada ısım soyısım yazıyor yaBazı sıteler ılk cekımı banka havalesı zorunlu kılıyor bunlarda havale gondermemek ıcın en azından o kısı sen mısın dıye ıbanından teyıt edıyorlar