31 Ara 2021 #41 yummy00 Kalın Dudak Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 47,893 52,665 113 Marley15' Alıntı: @Umutks41 Dolandırıcıdır . Bu adama dikkat edin. Çocuğumun ilaçlarını alacağım deyip hepimizden para topladı. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Biz böyleyiz dost
Marley15' Alıntı: @Umutks41 Dolandırıcıdır . Bu adama dikkat edin. Çocuğumun ilaçlarını alacağım deyip hepimizden para topladı. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Biz böyleyiz dost
31 Ara 2021 #42 Y Ya45an Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 291 273 63 Ya45an' Alıntı: . Kapanışı kayıpla yapmak kötü oldu ama ig herkese Genişletmek için tıkla ... Annunaki dedim dayım onu da sansürlemezdin sayın mod yav
Ya45an' Alıntı: . Kapanışı kayıpla yapmak kötü oldu ama ig herkese Genişletmek için tıkla ... Annunaki dedim dayım onu da sansürlemezdin sayın mod yav
31 Ara 2021 #43 Valenciennes Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 42,614 43,610 113 Marley15' Alıntı: @Umutks41 Dolandırıcıdır . Bu adama dikkat edin. Çocuğumun ilaçlarını alacağım deyip hepimizden para topladı. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Banada 3 gün ömrüm kaldı kefen alıcam dedi 500 mefete yolladık dost ama seni iyi kazıklamış
Marley15' Alıntı: @Umutks41 Dolandırıcıdır . Bu adama dikkat edin. Çocuğumun ilaçlarını alacağım deyip hepimizden para topladı. Ben yandım siz yanmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Banada 3 gün ömrüm kaldı kefen alıcam dedi 500 mefete yolladık dost ama seni iyi kazıklamış
31 Ara 2021 #44 Marley Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 45,471 28,788 113 Distin' Alıntı: Banada 3 gün ömrüm kaldı kefen alıcam dedi 500 mefete yolladık dost ama seni iyi kazıklamış Genişletmek için tıkla ... Ben de kefen alacağım dost 500 de bana gönderir misin . Beni dolandırdığı para kefen paramdi
Distin' Alıntı: Banada 3 gün ömrüm kaldı kefen alıcam dedi 500 mefete yolladık dost ama seni iyi kazıklamış Genişletmek için tıkla ... Ben de kefen alacağım dost 500 de bana gönderir misin . Beni dolandırdığı para kefen paramdi