- 394
- 436
- 63
Merhaba arkadaşlar?özel oranlar ile alakalı bilgim. Edin dzeko kaç gol atar demek istiyor?temsilciye bir türlü bağlaamıyorum.
Ekli dosyalar
-
516.9 KB Görüntüleme: 28
1 gol atsa yeterMerhaba arkadaşlar?özel oranlar ile alakalı bilgim. Edin dzeko kaç gol atar demek istiyor?temsilciye bir türlü bağlaamıyorum.
Bir gol atar icardiyede açtılar aynı şeyi ben ikisinede aldım muhtemelen atamayabilirler yada sakat vs olabilir birinden biriMerhaba arkadaşlar?özel oranlar ile alakalı bilgim. Edin dzeko kaç gol atar demek istiyor?temsilciye bir türlü bağlaamıyorum.
Kanka en sağda parantez icinde 2 rakamı var. O kafamı karıştırdı. Acaba sadece 2 golden mi bahsediyor diyeBir gol atar icardiyede açtılar aynı şeyi ben ikisinede aldım muhtemelen atamayabilirler yada sakat vs olabilir birinden biri
Yok o iki özel oran olduğunu gosterir o maçaKanka en sağda parantez icinde 2 rakamı var. O kafamı karıştırdı. Acaba sadece 2 golden mi bahsediyor diye
Yani FB maçına bir özel oran daha varYok o iki özel oran olduğunu gosterir o maça
Eyvallah sağol kanka, 20 lira atıp deneyeyim şansımıYok o iki özel oran olduğunu gosterir o maça
Hangi site kanka buEyvallah sağol kanka, 20 lira atıp deneyeyim şansımı
Dene dene sms güvenliği açık olması lazım GS ve FB 1 500 oranlarının tek şartı o diğerlerinin 1 ayda 5 k yatırım şartı varEyvallah sağol kanka, 20 lira atıp deneyeyim şansımı
Sms guvenlik açık. Geçen ay maaşı yatirmistim. Geçerli olur herhalde 😂Dene dene sms güvenliği açık olması lazım GS ve FB 1 500 oranlarının tek şartı o diğerlerinin 1 ayda 5 k yatırım şartı var
Aynen ozaman hepsine oynayabilirsinSms guvenlik açık. Geçen ay maaşı yatirmistim. Geçerli olur herhalde 😂