Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / 15.01.2026 Belki Gollü Bir Akşam Olur

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Reis çekilişi ben çekmicem ben sadece haksızlık olmasın diye dediği saat ten baz almaya yardımcı oluyorum
Yo biliyorum özür yanlış anlaşıldı ben başkan çekiyor ya çekilişi öyle olmasın gibisine dedim sen seç reis sana asla lafım yok İnan aklıma dahi gelmedin sen seçeceksin veya secmeyeceksin sana asla lafım olamaz aklıma dahi gelmedin azim mübarek gün için rahat olsun kral senden iyisinimi bulucaz sen yap fark edermi

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
sabah jojo kod verdi 3 tane hesap vardı biri 170 verdi biri 100 verdi biri de 60 mi ne verdi hepsini crypto çekemiyorum diye özel orana koydum geçtim.Beşiktaş ve bologna gelir diyordum gerisi de şans işte bekliyok
Sonucunda gorucez herşeyi hayırlı kazanç olup sahibini bulsun

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,698
4,625
113
listede olmayan 1-2 isim olursa ben eklicem tunca bu arada diğer tarafa gittik ya orada konusuyoruz diye buraya yorum yada begeni yapamadıalr
Reis haksızlık olmasın onları da sen bak benim seçmem olmaz yanlış olur

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,698
4,625
113
Baş tacisin findukcu 3-5 kuruş menfaat icin boş boş konuşup sonrada omurgasizca muhattap olanları ayırıyorum.
Dostum ben sana kötü amaçla kaçıncı iki demedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma niyetim seni küçük düşürmek değildi

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Dostum 2007 yılından beri forumlarda yazıyorum. Sokaktaki her insanın ihtiyacı var diye yardımcı olamıyorsan burası da aynı şekilde. Ondan dolayı direkt olayı şansa bırakmayı tercih ediyorum ben. Ki bu akşam spordan kazandığım para 2k filan olacak ama eşlik edenlerden birisi de 2k ile mutlu olsun. 4 kişiye 500-500 yada 2 kişiye 1k 1k yapmak istemiyorum. Hem işlem çokluğu oluyor finansal açıdan hem de 500 bir insana ciddi yardımcı olmuyor bu devirde bari 2k alsın keyfine baksın
Saygı duyarım senin düşüncende mantıklı ama bırak 2 k yi 300 TL belki benim. Şuan musgulumu görür veya başka bir arkdsmznn sigarası olmayan dahi olablr aramızda bilemeyiz kazancını sen hayırlısıyla yap Ağa bu yeterli öncelikle gerisi nasip kısmet