Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / 15.01.2026 Belki Gollü Bir Akşam Olur

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Valla ben senin yerinde olsam konuda az çok kim var kim yok göze takilanlardan yaparım listeyi. Ben varım diye demiyorum gerekirse listeye alma beni. Ama böyle yapsan daha iyi olur derim. Etkinlik senin trrcih senin tabikide
Ya NBA dır başka şeylerdir tam konuyu takip edemedim sorun o. Tunca istediğim yerleri kesti oralarda yorum yapanları göze batanları çıkartsın şimdi + benle NBA'da olan 1-2 arkadaş var onları da ekleyelim 10-12 kişi max çıkar o zaman yapalım jojodan arkadasa gönder yapıp dağılalım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,033
10,423
113
Jojo kod 450 çıktı tenise artık yattik AMK böyle dünyanın en ihtiyacımız olduğu zamanda gelmez yav

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,169
9,579
113
Ya NBA dır başka şeylerdir tam konuyu takip edemedim sorun o. Tunca istediğim yerleri kesti oralarda yorum yapanları göze batanları çıkartsın şimdi + benle NBA'da olan 1-2 arkadaş var onları da ekleyelim 10-12 kişi max çıkar o zaman yapalım jojodan arkadasa gönder yapıp dağılalım
Sen böyle etkinliklerde direk bana yaz ben sana 10 numara liste çıkarırım. Kimse itiraz bile edemez.

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Vicdan meselesi reis. İnan ben bir karar verirken hep vicdanımla hareket ederim. Herkesin tercihi farklıdır.
Senle kanbagimiz mi War acaba 🤣 şaka bir yana kazanmana öncelikle sewindk yagolcuk gerçekten 4kisi 500 olsunugrasmiyim diyorsan . Reis yahu ben yemek iycem haldan anlayın 2 banada çıksa 2 durum parası yeterlidir bana 4 kişi yap belki çıkma ihtimalim olur olmassada nasıp artık

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,601
4,622
113
Söylenen saatten itibaren aktif takip edenler
Sseyhan
Berdus27
Kashima
Sinannn56677
Tunca54
Ahmetdeveci

İtirazı olan 22;35 ten itibaren bakabilir herkese bol şanslar.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Havale yokki 450 cekim
Kardeşim kcex bir ara herkes kullandıydı burada bonus var diye indir onu. Direkt 300-200-400 ne çıktıysa crpyto usdt ile çek. Oradan bitexene at oradan da bankana çek işlem süresi 5 dakika daha fazla olur o sürede zaten para gelme hızından kazandırır sana. Yoksa havale limiti tutturcam diye batmak mantıksızlık oluyor

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Söylenen saatten itibaren aktif takip edenler
Sseyhan
Berdus27
Kashima
Sinannn56677
Tunca54
Ahmetdeveci

İtirazı olan 22;35 ten itibaren bakabilir herkese bol şanslar.
Ahmetakifkzk de ekliyorum buraya genel olarak itiraz yoksa hızlıca cekişii de yapalım geçelim. Listede olmam lazım ama yokum diyen yo demi