- 3,745
- 2,234
- 113
Barça rakibi hafife alıyor yerse 6da ayar
Son dk kadar nolaca bellisiz halaya dururuz belki aklımızda olmayanı yaşarız güzel sonuçlansin su liste herzaman bulunmaz emeğine sağlıkEkli dosyayı görüntüle 916095
Barça 5 gol atarsa halaya durur bu kupon hollanda gelecek gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 916096
Anderlet maçı üste gebe gibi milan da geldi gibi. Barca da yamala bebesine bakar burası da
Ekli dosyayı görüntüle 916097
Bonkör bonkör kaçırdı barca da imkansız değil ama zor burası tabii 2 gol gelirse (yamalın atmadığı) 40a kadar direkt bozduradabilirim burayı
Afyt olsun
Valla dost çorba gibi 50 tane kupon var neyi takip edicez anlamadım konu açtım gel NBA uyucam hadiBuraya ek bi de milan + anderlet kazanırda da 7kya yakın para var. Hayırlısı artık cigaramızı içip izlicez maçları
heh seni bekliyordum ben 3 dk geliyorum sigara içipValla dost çorba gibi 50 tane kupon var neyi takip edicez anlamadım konu açtım gel NBA uyucam hadi
Afrika fındıgınherjalde bu kadar ucuz
İns gonlqune göre olsun reisimEkli dosyayı görüntüle 916095
Barça 5 gol atarsa halaya durur bu kupon hollanda gelecek gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 916096
Anderlet maçı üste gebe gibi milan da geldi gibi. Barca da yamala bebesine bakar burası da
Ekli dosyayı görüntüle 916097
Bonkör bonkör kaçırdı barca da imkansız değil ama zor burası tabii 2 gol gelirse (yamalın atmadığı) 40a kadar direkt bozduradabilirim burayı
Ben 15 dk oldu yazdım dost etiket attım kaç defaheh seni bekliyordum ben 3 dk geliyorum sigara içip
Salak salak oynuyor alay eder gibi boşa onca zamanı geçirdi ciddiyet yokYarım saattir gol atamadı barca