2 sohbete bakayım dedim burada 20-9 yapmış yapsınlar yapsınlar hahaWashington bak
2 sohbete bakayım dedim burada 20-9 yapmış yapsınlar yapsınlar hahaWashington bak
Ya gardaşım demeyim demeyim diyorum 30-40Ya bir.durun, adam zaten istediği rakama ulaşamadı hele bir Kuponu kazansın , belki 4 kişi seçer aramızdan 250 şer kupon parası atar
Dost harden gelse bile 3.4 kişi 250 300 ver fazla da verme zaten kârın yok bence hiç vermesende olur ama sen bilirsindostum daha harden bi sonuçlansın devamına bakarız ama NBA için toplamda 4k kupon yapıldı patson gelse direkt 6kişiye 1000er dağıtacaktım da 12.5k civarı gelirse yarı yarıyayım
Şikenin ağa babası NBA yabol şans dost nba tamamen yazı tura geçen clevland utah'a 6 dk sayı atamadı çok değişik işler oluyor
Daha iyi oldu2 sohbete bakayım dedim burada 20-9 yapmış yapsınlar yapsınlar haha
Hayır lı işler@yagolcuk ise başladım sana bol şanslar knk
dost boşver sabah sabah yol olur o konu kalp kırmacayla güne başlanmasınYa gardaşım demeyim demeyim diyorum 30-40
K çekim yapıyorsun uzuyorsun forumdan 3-5 gün sonra batıp herkese salça oluyorsun 250
Lira ile ne hayaller kuruyorsun etme valla ya seviyorum seni ama üzülüyorum şu durumuna
Haydi İnşallah Dost , gönlünce olsun çok güzel gidiyordu da bazen 1 Sayı Geriye Düşürüyor...dostum daha harden bi sonuçlansın devamına bakarız ama NBA için toplamda 4k kupon yapıldı patson gelse direkt 6kişiye 1000er dağıtacaktım da 12.5k civarı gelirse yarı yarıyayım
Şuan oynuyorda ne oluyor orr evladi boş üçlük deniyor her yerdenfarkın kapanması iyi olmuş çok açılsa oynatmazdı bunlar hardenı
Kalp kırmak için demedim cano zatendost boşver sabah sabah yol olur o konu kalp kırmacayla güne başlanmasın
Dostum bizi gormicen mi 12.5k alirsan25le bitti dana yatan 1 artık harden izlemece 12.5k mı 2.5k mı diyerekten. eşlik eden dostlara çok teşekkürler
Bu aralar lakers maçlarında lebrondan ekmek yenilir sakatlıktan sonra 12-15 sayı açıyorlardı geçen gün king mode açtı adamDaha iyi oldu
Dost azımdan aldınYa gardaşım demeyim demeyim diyorum 30-40
K çekim yapıyorsun uzuyorsun forumdan 3-5 gün sonra batıp herkese salça oluyorsun 250
Lira ile ne hayaller kuruyorsun etme valla ya seviyorum seni ama üzülüyorum şu durumuna
Al işte kardeşim adam kazanmış mi ki ne adamlar yaDostum bizi gormicen mi
Kardom çekim Yapıp uzanan seni niye rahatsız ediyor? Herkes çekim yapıyorYa gardaşım demeyim demeyim diyorum 30-40
dostum 7/6 gelirse 37.5k gelir olayını yanlış hesaplamışım. 7/6 gelirse 12.5k civarında geliyor harden gelse bile 4k yatırdıktan sonra 12k geldiğini varsay hani dağıtıma filan bulaşmayı ondan istemiyorum kusura bakmaDostum bizi gormicen mi
Bak dostum etme Dm lerin ss i var yinede ben sana kötü yorum yapmıyorum. Üzülmeyelim sabah sabah .Kardom çekim Yapıp uzanan seni niye rahatsız ediyor? Herkes çekim yapıyor
2. benim birine salça olduğum birtane yorum göster
3. Şuan bir lira yok. Yokken ne yapayım
En azından bi kupon parası çıkmaz mı harden gelirsedostum 7/6 gelirse 37.5k gelir olayını yanlış hesaplamışım. 7/6 gelirse 12.5k civarında geliyor harden gelse bile 4k yatırdıktan sonra 12k geldiğini varsay hani dağıtıma filan bulaşmayı ondan istemiyorum kusura bakma
Gerek yok az buçuk kazanmışsın zaten umarım yükselişe çare olur dostum iyidostum 7/6 gelirse 37.5k gelir olayını yanlış hesaplamışım. 7/6 gelirse 12.5k civarında geliyor harden gelse bile 4k yatırdıktan sonra 12k geldiğini varsay hani dağıtıma filan bulaşmayı ondan istemiyorum kusura bakma