Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk 15.01.2026 NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
En azından bi kupon parası çıkmaz mı harden gelirse
dostum sana yapsam senle birlikte ilk olan diğer 2 arkadaşa haksızlık olacak. Hani 500 altında hatta 1k altında paylaşım yapmak gereksiz (gerek usdt olarak yollarken gerek havaleyle işlem kalabalığında) yoksa hani 250 liranın filan peşinde değilim. Ondan dolayı

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,694
6,526
113
Bu aralar lakers maçlarında lebrondan ekmek yenilir sakatlıktan sonra 12-15 sayı açıyorlardı geçen gün king mode açtı adam
Benim NBA seçili adamlarım var klasik her maç oynarım yazım dost ss al oynadığın zaman alırsin belk
Oklahoma shai gilgeues 30 sayı üstü
Atlanta Alexander Valker 20 25 sayı üstü
Houston Jabari simit 2 üçlük
Miami Bam adebayo sayı ribaunt üstü
Lakers LeBron 2 üçlük veya sayı üstü
San Antonio Stephon castle 20 sayı üstü
Los Angeles cllipers lenonard 3 üçlük
Her takımdan varda bunlar en güvendiğim

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,265
1,093
113
dostum sana yapsam senle birlikte ilk olan diğer 2 arkadaşa haksızlık olacak. Hani 500 altında hatta 1k altında paylaşım yapmak gereksiz (gerek usdt olarak yollarken gerek havaleyle işlem kalabalığında) yoksa hani 250 liranın filan peşinde değilim. Ondan dolayı
250 3 kişiye kupon parası gönderebilirsin şansımızı denemiş oluruz

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Gelirde umarım hiç değilse 37.5 alirisn hadi gel be

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Benim NBA seçili adamlarım var klasik her maç oynarım yazım dost ss al oynadığın zaman alırsin belk
Oklahoma shai gilgeues 30 sayı üstü
Atlanta Alexander Valker 20 25 sayı üstü
Houston Jabari simit 2 üçlük
Miami Bam adebayo sayı ribaunt üstü
Lakers LeBron 2 üçlük veya sayı üstü
San Antonio Stephon castle 20 sayı üstü
Los Angeles cllipers lenonard 3 üçlük
Her takımdan varda bunlar en güvendiğim
bam adebayo bende var. SGA aynı şekilde ama daha çok OKC maçlarında sakat olduğunda kim yoksa olmayanın ağırlığında oynuyom. Jabari pozisyon çıkıyor alperen-durant etkisinden 2 üçlük tatlıymış oranı 1.85 üstü olursa denenir. Lebron sayı ya üclüğü bazen çok kötü atabiliyor. Castle var listemde. Leonard bu aralar sakatlıkla uğraşıyor ondan dokunmuyom ona. Valker cahilim bakayım statslara

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
250 3 kişiye kupon parası gönderebilirsin şansımızı denemiş oluruz
güzel dostum mesele 250 TL değil. Havale yapacaksam en az 500 yada 1k yapmak istiyorum yoksa işlem kalabalığı yapmak istemiyorum. USDT olarak yollarken de kesilen 1 usdt 250 TL'den değerli. uzun uzadıya anlattım lütfen az anlayış

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,694
6,526
113
bam adebayo bende var. SGA aynı şekilde ama daha çok OKC maçlarında sakat olduğunda kim yoksa olmayanın ağırlığında oynuyom. Jabari pozisyon çıkıyor alperen-durant etkisinden 2 üçlük tatlıymış oranı 1.85 üstü olursa denenir. Lebron sayı ya üclüğü bazen çok kötü atabiliyor. Castle var listemde. Leonard bu aralar sakatlıkla uğraşıyor ondan dokunmuyom ona. Valker cahilim bakayım statslara
Estağfurullah ne cahili dost o adam üçlük de atıyor aklında olsun bide Portland avdija var da sayı üçlük iyi atıyor