Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk 15.01.2026 NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Dost senden iyi olmasın şuan para yok işsizim diye oynatmıyorum ama NBA da benimde biraz iyi bilgim vardır haberleşiriz ama senin dm kapalı
onu açmayı başaramadım ya. Bu aralar ben de çalışmıyorum da jojo-mat sponsor sağ olsunlar 3er hesap var 6 tane toplam. günde 1k-2k bırakıyor. Kasa patlarsa 1 hafta sakin sakin kasa toplanana kadar bekliyom toplanınca da yardırmaca işte

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,172
4,421
113
onu açmayı başaramadım ya. Bu aralar ben de çalışmıyorum da jojo-mat sponsor sağ olsunlar 3er hesap var 6 tane toplam. günde 1k-2k bırakıyor. Kasa patlarsa 1 hafta sakin sakin kasa toplanana kadar bekliyom toplanınca da yardırmaca işte
Nasıl Dost 6 hesap Kim Kim :D

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,265
1,093
113
Gelebilir kupon

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,693
6,525
113
markkenen all graund olarak alıyorum ben rib + sayı da çekebilme potansiyelinden. @canow1 gece 1 gibi filan kupon yazarken yazayım sana haha perşembe - pazar günleri dışında pzt-çarşamba-cuma-cumartesi kuponluyom ben böyle denemeceler
Markenenn üçlük fena atıyor sayi ribaund üstü de makul ama limitee göre koyuyorum hangisini baremi düşükse ona göre koyuyorum mesela markenenn sayı ribaund 30 ve altı ise alırım ama 35 36 olduğunda almiyom 3 tane üçlük 9 sayı ediyor bazen tıkanabiliyor sayıda ribaund alıyor ama birer sayıldığı için fazla etki etmiyor o yüzden bunları düşünerek tartarak alıyorum mesela avdija da sayı üstü 25 oluyor rahat ama aynı şekilde bazı maçlarda istikrar sağlayamıyor ama üçlük şaşmiyor ama Cade Cunningham ve Shai gilgeues 30 üstü gözüm kapalı her maç alıyorum