harden kaza bela üclük atsa kenarı geçecek direkt ondan bitti gitti burası adam 2 çeyrekte 6 sayı attı ilk çeyrekte 12 attıydı aqSon 7 sıkıntı ya
harden kaza bela üclük atsa kenarı geçecek direkt ondan bitti gitti burası adam 2 çeyrekte 6 sayı attı ilk çeyrekte 12 attıydı aqSon 7 sıkıntı ya
Konu başında konuştuğumuz oldu resmi oran açsalar 41,5 harden 1,000001 oran olurduharden kaza bela üclük atsa kenarı geçecek direkt ondan bitti gitti burası adam 2 çeyrekte 6 sayı attı ilk çeyrekte 12 attıydı aq
He yav reisimharden kaza bela üclük atsa kenarı geçecek direkt ondan bitti gitti burası adam 2 çeyrekte 6 sayı attı ilk çeyrekte 12 attıydı aq
1,5 lira kar yazacakGeriye kalan tüm maçlar gelse yine mi zarardasin REİS @yagolcuk
Umarım gelir abı ana parası kalsın adamın hiç değilse karı genlerin olsun ana para çıkar inşallah1,5 lira kar yazacak
yok zaten son maç burasıydı gelse 14.750 idi gelmedi 2.500 aldık. Genel itibariyle -1.5k bu kupon nezninde +400 anca. Heycanı için 1.5k değer dicez napalım. yarenlik eden dostlara teşekkürlerGeriye kalan tüm maçlar gelse yine mi zarardasin REİS @yagolcuk
Wayy şerefsiz azim mübarek gün namussuzlar@yagolcuk geçmiş olsun kadim dostum rezillik kan doğradı 8 K paraya şerefsiz sakallı
bi ara gidip yatacaktım watson yattı derozan ve harden gelir nasılsa diye düşün o derece güveniyordum ondan üzdü şerefsiz gösterip vermedi@yagolcuk geçmiş olsun kadim dostum rezillik kan doğradı 8 K paraya şerefsiz sakallı
Geçmiş olsun dostyok zaten son maç burasıydı gelse 14.750 idi gelmedi 2.500 aldık. Genel itibariyle -1.5k bu kupon nezninde +400 anca. Heycanı için 1.5k değer dicez napalım. yarenlik eden dostlara teşekkürler
Vallahi dost Ben en başta dedim şeytana güven olur bu sakallı şeytandan beter geçmiş olsunbi ara gidip yatacaktım watson yattı derozan ve harden gelir nasılsa diye düşün o derece güveniyordum ondan üzdü şerefsiz gösterip vermedi
Şimdi k.kalma ana paran çıktımı reis kafam kalın benim birazbi ara gidip yatacaktım watson yattı derozan ve harden gelir nasılsa diye düşün o derece güveniyordum ondan üzdü şerefsiz gösterip vermedi
Ya kardeşim adam hicbirsey kazanamadı,Şimdi k.kalma ana paran çıktımı reis kafam kalın benim biraz
Nalet olsnn ozaman bunların oynadı basketeYa kardeşim adam hicbirsey kazanamadı,
Gelsyeydi 14.500 kaar olacakmışNalet olsnn ozaman bunların oynadı baskete
Nasip gelseydi iyiydi canı bedeni saqolsun adamın hepimizin de elden gelen bişey yokGelsyeydi 14.500 kaar olacakmış