Çapraza gerek yok bence dost bol şansAngoladan 50'ye kadar gol gelirse 2k'yı direkt 2.5 alt endonezya koyup +2k kazançla güne başlamak da güzel fikir
Bol şanslarGameofbets için 500 freebetle üfleme kuponu 2 maç geldi. Tabii ki adını sanını bilmediğim takımlar angola dan 1 gol ve endonezyadan 2 gole bakar kupon. 45 dakikalık heyecan
Ekli dosyayı görüntüle 907498
TakipteyizSen afrikada savaşı bitirmiş adamsın vardır bir bildiğin drogba reis
Angola maçı cepheyi zatenangoladan gelmiş de yaşlılık bel tutuldu kitlendim kaldım çapraz zaten yapamadım artık endonezyadan selam
1xbet güncel link biliyor musun en temiz oradan takip edilecek maç bu sanırımDiğerinde dep atsa 1 tane ev 2yi bulacak zaten
1xbet güncel link biliyor musun en temiz oradan takip edilecek maç bu sanırım
maç gitti 1xde de yok haha sad1xbet güncel link biliyor musun en temiz oradan takip edilecek maç bu sanırım
Aiden bakıyorum.ben 66dk 1.0maç gitti 1xde de yok haha sad
valla ben takip edecek yer bulamadım ver şu maça üst haberini 25 usdt çalışır kara inci1 gol de iptal oldu
Maç iptal edildi 70.dkvalla ben takip edecek yer bulamadım ver şu maça üst haberini 25 usdt çalışır kara inci
bu senenin başında endonezya ligi yine maç oynanırken sahayı su basmıştıİnternet erişimi kesildi ülkede herhalde @yagolcuk![]()
Yine sel götürmüştürbu senenin başında endonezya ligi yine maç oynanırken sahayı su basmıştıyine noldu acaba aq ülkesinde