Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti yagolcuk / NBA 16.01.2026

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Senin kupon ne alemde
Gelenler = Lebron - Curry - Simons - Mj Maccalom ve Naji
Yatanlar = Durant - Brooks - Aj Green

Bende durum bu. Brooks 2. yarı sadece 3 sayı attı. Durant desen ilk yarı o çok kötüydü ki houston 90 sayılarda kaldı. Aj Green de 3/2 üçlük atsa da başka top kullanmadı maç boyunca garip.

2800e kupon yaptım 1k iade aldım işte

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,693
6,525
113
Gelenler = Lebron - Curry - Simons - Mj Maccalom ve Naji
Yatanlar = Durant - Brooks - Aj Green

Bende durum bu. Brooks 2. yarı sadece 3 sayı attı. Durant desen ilk yarı o çok kötüydü ki houston 90 sayılarda kaldı. Aj Green de 3/2 üçlük atsa da başka top kullanmadı maç boyunca garip.

2800e kupon yaptım 1k iade aldım işte
Dünkü kupon ne oldu. Milan filan

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
Dünkü kupon ne oldu. Milan filan
jojobetten 3 hesapla kodları kovalıyorum oradan çıkan paraları özel orana bastıydım bjk-bologna-milan-anderlet kazanır 20 orandı oradan 7k geldi 2.5k dağıttım.
Barça maçı iy2.5 üst olsa 9k gelecekti
Barça show yapıp 5 gol atsa 18k gelecekti filan diye heyecan oradaydı. Dün harcanılan dağıtılan yenilen içilen kaybedilen dahil +8k. Bakalım bugün ne getirecek

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,108
2,529
113
artık cumartesi gecesine kadar sakince otururum ben kod filan kovalarım. NBA'dan bi gün sabah mutlu uyanacağız inanç var

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,693
6,525
113
jojobetten 3 hesapla kodları kovalıyorum oradan çıkan paraları özel orana bastıydım bjk-bologna-milan-anderlet kazanır 20 orandı oradan 7k geldi 2.5k dağıttım.
Barça maçı iy2.5 üst olsa 9k gelecekti
Barça show yapıp 5 gol atsa 18k gelecekti filan diye heyecan oradaydı. Dün harcanılan dağıtılan yenilen içilen kaybedilen dahil +8k. Bakalım bugün ne getirecek
Biz kaçırdik desene sigara param da gitti 😂

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,693
6,525
113
100 lira sigara paramızı da kupona bastık bugün kağıt sarıp içerim artık

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,693
6,525
113
Tam 8 atmış ama 7.5 üstten bakıyordum ne eksik ne tam haha
Bak adamin 2 üçlük atari 1.60 8 sayi atari 1. 80 normalde 4.5 üçlük rahat atıyordu son 5.6 haftaayaa ama her maç 10 usttu üçlük deniyordu ne oldu artik bilmiyorum adam denemiyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...