- 27,261
- 9,846
- 113
tebrıkler
1 k attım 1 k bonus aldım ya minumum 10 maksimum 20 k çekim şartı koymuş site 5 e indiremiyorum malasef 😖Tebrikler kardeşim hadi sil baştan hedefi 5 kya düşürelim bari bu sefer emme basma tulumba gibi inip çıkmayalım 🤣
Tamam kardom sıkıntı yok yaparız inşallah sen maç öner yorum yapalım1 k attım 1 k bonus aldım ya minumum 10 maksimum 20 k çekim şartı koymuş site 5 e indiremiyorum malasef 😖
Güzel maçlar var dostum istişare edilerek 5 oran çıkar 3 maçtan,bu basket bana göre sıkıntılı bir oyun ayar çok yapılıyor yarım sayı1 k attım 1 k bonus aldım ya minumum 10 maksimum 20 k çekim şartı koymuş site 5 e indiremiyorum malasef 😖
Tamam dostum sen nasıl dersenKasa atcam zaten 2-3 adımda oldu oldu 10 k olmadi gitcek zaten
içinden geleni al tereddüt etmeKasa atcam zaten 2-3 adımda oldu oldu 10 k olmadi gitcek zaten
Hadi inşallah bakalımKasa atcam zaten 2-3 adımda oldu oldu 10 k olmadi gitcek zaten
Direk oynadım çünkü bi ışık sezdim orda 🙄🤣🤣🤣Tamam kardom sıkıntı yok yaparız inşallah sen maç öner yorum yapalım
Yazdığın gibi gelsin dostumDirek oynadım çünkü bi ışık sezdim orda 🙄🤣🤣🤣
Evet ama futboldan nefret ediyorum gol beklemek yada beklememek daha stresli dün monaco 1 gol atsaydı 500 e 5 k gelicekti 45 dk atamadı attı geri alındıGüzel maçlar var dostum istişare edilerek 5 oran çıkar 3 maçtan,bu basket bana göre sıkıntılı bir oyun ayar çok yapılıyor yarım sayı
bol şans kankaDirek oynadım çünkü bi ışık sezdim orda 🙄🤣🤣🤣
Evet ama futboldan nefret ediyorum gol beklemek yada beklememek daha stresli dün monaco 1 gol atsaydı 500 e 5 k gelicekti 45 dk atamadı attı geri alındı
Bol şanslar dostDirek oynadım çünkü bi ışık sezdim orda 🙄🤣🤣🤣
Oda var dostum haklısın 🙏🤗Evet ama futboldan nefret ediyorum gol beklemek yada beklememek daha stresli dün monaco 1 gol atsaydı 500 e 5 k gelicekti 45 dk atamadı attı geri alındı
Gene çılgın işler sezdim 🤣 hadi bol şansDirek oynadım çünkü bi ışık sezdim orda 🙄🤣🤣🤣